Jeep Wrangler lease auto's

De Jeep Wrangler is een terreinwagen, waarvan de eerste uitvoering in 1987 op de markt verscheen. Het is de opvolger van de Jeep Willys en dit is dan ook goed terug te zien als je naar de uitstraling van dit model kijkt. Een aantal opvallendheden zijn de grote koplampen, de externe tankdop en de reserveband op de laadklep. Daarnaast staat deze auto bekend om zijn hoge rijkwaliteit en het comfort. De offroad prestaties zijn uitstekend en op elk terrein rijdt de auto prettig. Dankzij het aandrijfsysteem is de Jeep Wrangler lease auto geschikt voor allerlei rij- en weersomstandigheden: van sneeuw en zand tot modder. De flexibiliteit op zowel harde als onverharde wegen is te danken aan de wielophanging, die beschikt over ruime veerwegen en grote asscharnierhoeken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wrangler

Voorzien van moderne technologieën

De Jeep Wrangler lease auto is voorzien van het Uconnect systeem, dat elke audio- en navigatiefuncties bedient. Zowel met het touchscreen in het dashboard als met de toetsen op het stuurwiel bedient u de belangrijkste functies. Bovendien is het mogelijk om deze middels spraakcommando’s te bedienen. Dit is ideaal wanneer u uw handen aan het stuur wilt houden. Er zijn diverse varianten van de Jeep Wrangler verkrijgbaar. U heeft de keuze uit de volgende benzine uitvoeringen: de Sahara 4,0, de Sahara 4,0 automaat, de Sport 2,4 en de Sport 4,0.

 

Profiteer van aantrekkelijke belastingvoordelen

Wanneer u voor een Jeep Wrangler lease auto via Financial Lease kiest, dan houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. U profiteert bovendien van aantrekkelijke belastingvoordelen, omdat u tijdens het leasen economisch eigenaar van de auto bent. Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies of heeft u nog vragen over ons aanbod? Neem gerust contact op met onze lease professionals. Zij adviseren u graag.