Jeep Compass lease auto's

In 2006 verscheen de Jeep Compass op de markt. Het is een kleine SUV die aan de voorkant erg op de Grand Cherokee lijkt. Het verschil met dit model zijn de prestaties, de ruimte en terrein-eigenschappen. De Jeep Compass lease auto ligt dan ook in een andere prijsklasse dan de Grand Cherokee. De Jeep Compass is geschikt voor onverharde wegen en is beschikbaar als vijfdeurs uitvoering, wat aan de buitenkant van de auto niet te zien is. Daar lijkt het alsof het om een driedeurs uitvoering gaat, omdat de portiergrepen in de raamstijlen zijn geïntegreerd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Compass

Diverse varianten leverbaar

Er zijn twee varianten van dit model leverbaar: een met achterwielaandrijving en een met voorwielaandrijving. Deze uitvoeringen zijn er zowel in diesels als benzinevarianten. De dieselvariant heeft een motor met een vermogen van 140 pk en de benzineuitvoering is voorzien van een 2,4 liter motor, die een vermogen van 170 pk heeft. Daarnaast heeft u de keuze uit een handgeschakelde en een automatische versie. De rijeigenschappen van de Jeep Compass lease auto zijn uitstekend. Dit komt onder andere door het onderstel met een dikke stabilisatorstang, waardoor de vering en demper strak zijn afgesteld.

 

Profiteer van fiscale voordelen

Een Jeep Compass leasen is voor veel ondernemers gunstiger dan kopen, omdat ze niet in één keer de volledige aanschafwaarde van de auto betalen. Dit is zowel voor starters als voor ervaren ondernemers een groot voordeel. Daarnaast stelt Financial Lease als financieringsvorm u in de gelegenheid om maandelijks een vast bedrag te betalen, waardoor u meer ruimte overhoudt voor andere investeringen. Bovendien bent u economisch eigenaar van de Jeep Compass lease auto en profiteert u van diverse fiscale voordelen. Heeft u vragen over ons aanbod of over het leasen zelf? Neem dan contact op met onze lease professionals.