Volkswagen Caddy lease auto's

De eerste generatie van de Volkswagen Caddy werd uitgebracht in 1980. Sindsdien heeft de Volkswagen Caddy veel facelifts gehad en is deze leaseauto een stuk ruimer en slimmer geworden. Met de nieuwe neus past hij weer helemaal bij de Volkswagenfamilie. In een Volkswagen Caddy bestelauto kom je altijd goed voor de dag. Geen wonder dat veel ondernemers een Caddy business leasen. Benieuwd naar ons ruime aanbod? Bekijk dan deze pagina met alle Volkswagen Caddy leasedeals.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Caddy

Compacte bestelauto leasen

De Caddy is Volkswagen’s kleinste bestelauto. Ondanks dat het Volkswagen’s kleinste bestelwagen is, levert de Caddy grootse prestaties. De nieuwste Caddy is zuiniger dan zijn voorgangers en met de meest recente facelift ziet hij er ook nog eens heel leuk uit. Je leaset de Caddy in twee varianten. De kleinste Caddy wordt aangeduid met het type L1H1 en beschikt over 3.2 m3 laadruimte. De Caddy Maxi (L2H1) is de grote variant en is 47cm langer dan de gewone variant. Het lengteverschil komt geheel ten goede aan de laadruimte die met 4.2 m3 één kubieke meter groter is dan de L1H1. De Caddy Maxi heeft de langste laadruimte in zijn klasse. Beide varianten worden geleverd met bindogen in de vloer, waarmee je de lading stevig kunt verankeren. Op deze manier kun je de lading veilig vervoeren.

Lease zakelijk: kies de Volkswagen Caddy

Wij werken samen met veel autobedrijven waardoor je kan kiezen uit een ruim en wisselend aanbod jonge occasions en nieuwe Caddy bedrijfsauto’s. Middels Financial Lease ben je direct eigenaar van de bestelauto en betaal je in maandelijkse termijnen het voordelige leasebedrag af. Bereken de maandtermijn van jouw ideale leaseauto via onze Lease Calculator. Wij helpen je graag aan de volgende stap voor jouw onderneming, heb je dan ook verdere vragen, neem gerust contact op met een van onze Lease Adviseurs.