Volkswagen Caddy lease auto's

De eerste generatie van de Volkswagen Caddy zag het licht in 1980. Dit model heeft in 1996 pas een vernieuwingskuur gehad. Sindsdien heeft hij veel facelifts gehad en is hij een stuk ruimer en slimmer geworden. Met de nieuwe neus past hij weer helemaal bij de Volkswagenfamilie. In de Caddy komt u altijd goed voor de dag. Geen wonder dat veel ondernemers een Caddy leasen.

 

Een Caddy leasen middels Financial Lease is simpel en voordelig. Je profiteert van btw-voordeel over de afschrijving omdat je met Financial Lease de economische eigenaar van het voertuig wordt. Daarnaast kun je in aanmerking komen voor de investeringsaftrek. Kijk hier voor een uitgebreid artikel over de investerings- en belastingvoordelen.

female

Volkswagen Caddy lease auto's

Caddy

Op zoek naar een compacte bedrijfswagen voor jouw onderneming? Lease nu een nieuwe Volkswagen Caddy of occasion.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Caddy

Twee lengtevarianten

De Caddy is Volkswagen’s kleinste bestelauto. De huidige generatie deelt zijn platform met de Touran. Ondanks dat het Volkswagen’s kleinste bestelwagen is, levert de Caddy grootse prestaties. De nieuwste Caddy is zuiniger dan zijn voorgangers door gebruik te maken van BlueMotion-techniek op de dieselmotoren.

 

Je leaset de Caddy in twee varianten. De kleinste Caddy wordt aangeduid met het type L1H1 en beschikt over 3.2 m3 laadruimte. De Caddy Maxi (L2H1) is de grote variant en is 47cm langer dan de gewone variant. Het lengteverschil komt geheel ten goede aan de laadruimte die met 4.2 m3 één kubieke meter groter is dan de L1H1. De Caddy Maxi heeft de langste laadruimte in zijn klasse. Beide varianten worden geleverd met bindogen in de vloer, waarmee je de lading stevig kunt verankeren. Op deze manier kun je de lading veilig vervoeren. De nieuwe Caddy is ook voorzien van veiligheidssystemen zoals ESC, ABS en dagrijverlichting. Wij werken samen met veel autobedrijven waardoor je kan kiezen uit een ruim en wisselend aanbod jonge en nieuwe Caddy bedrijfsauto’s. Wij helpen je graag aan de volgende stap voor jouw onderneming.