Chevrolet Trax lease auto's

De Chevrolet Trax is een mini SUV met vijf deuren. In 2013 verscheen dit model op de markt. Dankzij het compacte formaat is deze auto ideaal om te gebruiken in de stad. De technische uitrusting van de Chevrolet Trax lease auto is geïnspireerd op een offroad auto. De Trax is namelijk voorzien van Hill Holder en een assistentiesysteem dat u helpt bij het rijden op bergen. Om het brandstofverbruik te verminderen beschikt de auto over een start-stopsysteem in de standaarduitrusting.

female

Chevrolet Trax lease auto's

Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Trax

Keuze uit benzine- en dieselmotoren

De Trax is leverbaar in twee benzinemotoren en een diesel. De basisbenzinemotor is een 1,6 liter met een vermogen van 115 pk. Daarnaast is er een 1,4 liter Turbo beschikbaar, die een vermogen van 140 pk heeft. De dieselvariant heeft een motor van 1,7 liter met een vermogen van 130 pk. Van deze uitvoeringen heeft u de keuze uit drie uitrustingsniveaus: LS, LT en LT+. LS is de basisuitvoering en beschikt over cruise control, elektronische stabiliteitsregeling, bandenspanningssensor, keyless entry en start en airconditioning. In het interieur van de Chevrolet Trax lease auto is plaats voor vier volwassenen en ook de bagageruimte biedt voldoende ruimte. De zitpositie is hoog, wat u een optimaal rijcomfort biedt.

 

Financial Lease: een aantrekkelijke financieringsvorm

Financial Lease is een gunstige financieringsvorm, waarbij u niet in één keer duizenden euro’s kwijt bent. U krijgt te maken met een vaste maandelijkse afschrijving, waardoor u meer ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Wanneer u uw handtekening onder het leasecontract zet, bent u economisch eigenaar van de auto. Dit heeft als voordeel dat u in aanmerking komt voor diverse fiscale voordelen. Wilt u meer weten over Financial lease of de Chevrolet Trax lease auto? Neem dan gerust contact op met onze lease professionals. Zij adviseren u graag verder.

To Top