Chevrolet Cruze lease auto's

In 2009 presenteert Chevrolet de Cruze en verscheen dit model op de Europese markt. Kenmerkende eigenschappen van deze auto zijn de hoge voorkant, de brede luchtinlaten en de sterke welving. Toen dit model net op de markt kwam, was deze alleen beschikbaar als vierdeurs sedan. Twee jaar later, in 2011, presenteerde Chevrolet de vijfdeurs hatchback en in 2012 ontstond de stationwagen. In 2015 vertrok Chevrolet van de Europese markt en sindsdien zijn er geen nieuwe uitvoeringen meer gekomen. Uiteraard kunt u op onze website nog steeds terecht voor mooie occasions van de Chevrolet Cruze lease auto. Het is een uniek ontwerp, waarmee u veel veilige kilometers zult maken.

female

Chevrolet Cruze lease auto's

Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Cruze

Leverbaar in diverse uitvoeringen

De Chevrolet Cruze lease auto is 4,6 meter lang en is leverbaar in benzine- en dieseluitvoeringen. Er zijn twee viercilinder benzinemotoren: één van 1,6 liter met een vermogen van 114 pk en een benzinemotor van 1,8 liter die een vermogen van 141 pk heeft. Hiernaast is er er een 2,0 liter dieselvariant met twee soorten vermogens: 125 en 150 pk. De hatchback heeft een sterkere dieselmotor van 1,6 liter en de stationwagen is te bestellen met een 1,4 liter benzinemotor van 140 pk. De Cruze is erg ruim en tevens rijk uitgerust. Aan de linkerkant van deze pagina vult u uw voorkeuren in en maakt u een selectie op basis van uw wensen en eisen. Vervolgens komen de auto’s naar voren die het beste bij uw wensen aansluiten.

 

Betrouwbaar leasen

Een Chevrolet Cruze leasen bij FinancialLease.nl betekent dat u profiteert van meerdere voordelen. U bent economisch eigenaar van de auto en profiteert daarom van diverse belastingvoordelen. Daarnaast spreidt u de kosten en houdt u elke maand meer ruimte over voor andere investeringen. Onze lease professionals adviseren u graag verder. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

To Top