BMW i8 lease auto's

De BMW i8 lease auto valt onder het submerk van BMW: BMWi. Het eerste model dat op de markt kwam onder deze naam was de BMW i3 in 2013. Eén jaar later verscheen de BMW i8. De BMW i8 heeft een sportief design en ziet er erg luxe uit. BMW staat dan ook bekend om de mooie designs. Het model is voorzien van een tank van 42 liter en de plug-in hybride heeft een 7.2 kW lithium-ion batterij. Bovendien beschikt de auto over een TwinPower Turbo 1,5 liter driecilinder benzinemotor. Ondanks dat dit een elektrische auto is, presteert de i8 verrassend goed. Binnen 4,4 seconden haalt de auto al een snelheid van 100 kilometer per uur. De maximale snelheid is 250 kilometer per uur.

female

BMW i8 lease auto's

Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

i8

Een sportieve elektrische auto

Een elektrische auto in een sportieve uitvoering? Dat is BMW gelukt! De auto is een tweezits coupé en heeft een opvallend uiterlijk, maar er is ook nagedacht over de functionele eigenschappen. Om de luchtweerstand laag te houden, is de BMW i8 op een speciale manier ontworpen. De lage voorkant en de strakke lijnen zorgen voor een goede wegligging. Het rijcomfort van de BMW i8 lease auto is erg hoog en het interieur beschikt over diverse moderne technologieën. Dit maakt het voor u nog makkelijker om in deze luxe auto te rijden.

 

Profiteer van belastingvoordelen

Het grootste voordeel van een auto leasen is dat u de kosten spreidt en zo maandelijks meer ruimte overhoudt voor andere investeringen. Wanneer u kiest voor een BMW i8 lease auto, bent u economisch eigenaar van de auto. Hierdoor profiteert u van verschillende belastingvoordelen. Lees daar meer over op onze website, of neem contact met ons op voor meer informatie.