Alfa Romeo 4C lease auto's

Sinds 2013 levert Alfa Romeo de sportieve 4C. Twee jaar later verscheen de cabriolet versie op de markt: de 4C spider. De ‘4C’ staat voor de traditionele benaming van alle sportieve modellen van Alfa, waarbij de C cilinders betekent. De motor van de Alfa Romeo 4C lease auto heeft dus, zoals de naam al doet vermoeden, vier cilinders. Een interessant technologisch snufje is de Alfa DNA, die het gedrag van de motor controleert. Deze dynamic control selector bepaalt hoe de auto gas geeft, schakelt en remt. Het model heeft zes versnellingen, waarvan de laatste Race wordt genoemd.

female

Alfa Romeo 4C lease auto's

Desc

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

4C

Sportieve en snelle auto

De Alfa Romeo 4C lease auto is opgebouwd uit verschillende lichte materialen: het onderstel heeft een uitlaat van koolstofvezels en het voorste en achterste deel van het chassis bestaat uit aluminium. Door het lage gewicht beschikt deze sportauto over uitstekende prestaties. De 1,7 liter motor heeft een vermogen van 240 pk en in slechts 4,5 seconden trekt de auto op van 0 naar 100 kilometer per uur. De maximale snelheid van dit model is 258 kilometer per uur. Deze 4C van Alfa Romeo bevindt bovendien ook in de rallysport. Kortom, deze wagen is zeer geschikt als u van sportiviteit en snelheid houdt.

 

Zekerheid en gemak bij FinancialLease.nl

Op onze website kiest u de auto die het beste bij u en uw onderneming past. Vervolgens bepaalt u welke leasetermijn bij uw budget aansluit. Vraag een offerte aan en FinancialLease.nl regelt de rest voor u. Gedurende de looptijd van uw contract betaalt u maandelijks een vast bedrag. Leasen is aantrekkelijk voor veel ondernemers. U spreidt namelijk de kosten en houdt dus meer geld over voor andere investeringen. Tot slot profiteert u van fiscale voordelen. Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies of heeft u vragen over de Alfa Romeo 4C lease auto? Neem contact met ons op.

To Top