Abarth 695 lease auto's

De Abarth 695 lease auto lijkt erg op de Fiat 500. DIt model is voorzien van een 1.4 liter T-Jet motor en levert een vermogen van 190 pk. Dit is ontzettend hoog voor een een auto met het formaat en gewicht van de Abarth 695. Het gewicht bedraagt namelijk slechts 997 kilogram. De auto accelereert in 5,9 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur en heeft een topsnelheid van 230 kilometer per uur. Voor een auto van 3,5 meter is dit erg snel. Abarth heeft dit model op de markt gebracht als een fusie tussen een straatmodel en een raceauto. Dit is ook precies de combinatie waar de 695 bekend om staat.

female

Abarth 695 lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

695

Typische race onderdelen

In de zijruiten zitten geen schuifraampjes, wat typisch iets voor een race auto is. Daarnaast beschikt de Abarth 695 lease auto over diverse andere race onderdelen: Extreme Shox schokdempers, Brembo schijfremmen, een Akrapovic uitlaatsysteem en lichtgewicht 18-inch OZ velgen. Bovendien heeft de auto kuipstoelen die u direct aan een raceauto doen denken. In het aanbod op deze pagina vindt u al onze Abarth 695 lease auto’s. Aan de linkerkant selecteert u eenvoudig uw voorkeuren en komen alle lease auto’s naar voren die aan uw wensen en eisen voldoen. Op deze manier vindt u snel uw favoriete zakelijke auto.

 

Efficiënt leasen bij Financial Lease

Veel ondernemers kiezen voor Financial Lease als financieringsvorm, omdat het veel voordelen biedt. U bent namelijk economisch eigenaar van de auto, waardoor u diverse belastingregelingen profiteert. Gedurende de looptijd het contract betaalt u elke maand een vast bedrag. Op deze manier houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke uitgaven. Wilt u meer informatie over de Abarth 695 lease auto, of heeft u nog vragen over het leasen? Neem gerust contact op met onze lease adviseurs.

To Top