Volkswagen Transporter lease auto's

Als ondernemer wil je een betrouwbare en representatieve bedrijfsauto leasen. De Volkswagen Transporter biedt dit en meer. Een Transporter leasen betekent dat je overal goed voor de dag zal komen. Kies je ervoor om jouw Volkswagen Transporter zakelijk te leasen bij FinancialLease.nl, dan profiteer je direct van veel fiscaal voordeel. Omdat je als ondernemer direct economisch eigenaar wordt van de Transporter, profiteer je de voordelen van Financial Lease zoals renteaftrek, investeringsaftrek, btw-teruggaaf en afschrijving. Jouw Transporter leaseauto vinden? Bekijk dan deze pagina voor alle leasedeals.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Transporter

Voor elke ondernemer een leaseauto

Je kan de Volkswagen Transporter zakelijke leasen in verschillende modellen. Zo zijn er versies met een enkele of dubbele cabine, en een versie die geschikt is voor personenvervoer. Alle Transporter bedrijfsauto's zijn leverbaar in twee lengtes: een normale en verlengde wielbasis. Tevens zijn deze leasedeals leverbaar in een normale, middenhoge en hoge uitvoering. Aan de achterzijde kun je kiezen voor een achterklep of achterdeuren. Beide kunnen zowel met als zonder ruiten uitgerust zijn. De Transporter heeft de grootste laadruimte in zijn klasse: tot maar liefst 9,3 vierkante meter. Naast de dichte varianten, kun je de Volkswagen Transporter leasen als pick-up. Met zijn open achterkant is deze ideaal als je niet altijd een aanhanger mee wil of kan nemen.

Best verkochte bestelbus van Nederland

Sinds de eerste bouw van de Volkswagen Transporter in de jaren 50 van de vorige eeuw, is het concept ongewijzigd gebleven. Wat wel is veranderd, is dat de Transporter met zijn tijd is meegegaan. Denk bijvoorbeeld aan opties als cruise control, airbags, ABS, een navigatiesysteem en een snelle, zuinige versnellingsbak: de DSG. Het is niet voor niets dat de Transporter bijna elk jaar de best verkochte bestelbus van Nederland is. Heb je een Transporter gevonden maar staat deze niet op onze website? Maak dan gebruik van de Lease Calculator dan berekenen je snel de beste lease deal voor jouw onderneming.