Volkswagen Touareg lease auto's

Toen de markt voor SUV’s zich snel ontwikkelde en een veelbelovende toekomst toonde, besloten Volkswagen en Porsche samen de Touareg op de markt te brengen. De naam van deze SUV is afkomstig van een nomadenstam uit het noorden van Afrika. Een bijzondere naam voor een bijzondere leaseauto! De Touareg is door de lage gearing goed geschikt voor ruw terrein en is verkrijgbaar met zware dieselmotoren. Als je liever kiest voor duurzaam rijden, dan kun je ook kiezen voor de Touareg als PHEV: Plug-in hybride. Een Volkswagen Touareg zakelijk leasen? Bekijk dan ons ruime leaseaanbod voor de Volkswagen Touareg op deze pagina.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Touareg

Krachtige introductie van de Touareg

De introductie van de Touareg viel samen met de opkomst van een nieuwe motor. Dit maakte de Touareg direct verkrijgbaar met de 5,0-liter V10-turbodiesel. Dit was destijds de eerste tiencilinderdieselmotor, en één van de sterkere dieselmotoren in een productieauto. In 2007 kwam een R-versie van de Touareg op de markt, namelijk de Touareg R50. Gebaseerd op de 5.0 V10 TDI, maar met een verhoogde turbodruk en gewijzigd motormanagement. De Touareg leaseauto is te verkrijgen met diverse opties die het zakelijke leasen comfortabeler maken. Denk bijvoorbeeld aan een glazen schuif- en kanteldak, een houten decorinleg of een elektrisch uitklapbare trekhaak. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor de Plug-in Hybride leasedeal van de Touareg, wanneer je liever elektrisch rijdt voor jouw onderneming. Een elektrische auto geeft jouw bedrijf een duurzame uitstraling en draagt bij aan een beter milieu.

Lease op korte termijn al jouw favoriete zakelijke auto

De ene auto is zeker de andere niet. Vul daarom links op deze pagina jouw voorkeuren in, zodat je alleen de auto’s te zien krijgt die volledig aan jouw eisen voldoen. Met meer dan 100.000 personenauto's en bedrijfswagens in het leaseaanbod, voorziet FinancialLease.nl elke ondernemer van een geschikte zakelijke auto. Je kiest uit een voorraad van nieuwe auto's of occasion lease. Het rijden van de zakelijke leaseauto is vaak al op korte termijn te realiseren. Benieuwd naar je maandtermijn, bereken deze dan eenvoudig via onze Lease Calculator. Kom je er niet uit, of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze Lease Adviseurs, zij helpen je graag.