Volkswagen Crafter lease auto's

De Volkswagen Crafter is de grootste bestelwagen in de Volkswagen reeks. De Volkswagen Crafter wordt geplaatst in de categorie van 3 tot 5 ton en is de opvolger van de oude Volkswagen LT. De Crafter is te verkrijgen in 7 verschillende carroserievormen en is daarnaast als leaseauto ook nog leverbaar in verschillende lengte en hoogtes. Voor minder dan € 20.000,- euro rijd je een nieuwe zakelijke Volkswagen Crafter. Een Crafter business leasen middels Financial Lease is simpel en voordelig. Kijk op deze pagina voor het hele aanbod Volkswagen Crafter leasespecials.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Crafter

Voordelen van de Volkswagen Crafter

Het vermogen van de Crafter is afkomstig van een 2,0-liter viercilinder dieselmotor met vier verschillende vermogens die niet noodzakelijk op alle modellen beschikbaar zijn. Als eerste is er een motor van 101 pk die alleen leverbaar is op bestelwagens met voorwielaandrijving. Daarna volgt een 121 PK sterke motor die alleen leverbaar is op modellen met dubbele achterwielaandrijving. Daarna volgt een 138 PK sterke motor die op vrijwel alle versies leverbaar is. Het gamma wordt vervolledigd door een 174 PK sterke twin-turbomotor, die verkrijgbaar is op alle modellen.

Comfortabel en ruim

De zit achter het stuur van de Crafter is te omschrijven als comfortabel. Volkswagen heeft lichte luchtvering in de bestuurdersstoel van de bedrijfsauto gedaan waardoor je sneller meeveert. Op de nieuwe Volkswagen Crafter leasedeals zijn veel extra paketten aan toe te voegen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een audio-installatie met DAB+ radio erin te laten zetten. Ook zijn er mogelijkheden voor navigatie-systemen ze bieden zoal een groot touchscreen aan en een achteruitrijcamera. Geinteresseerd in een Volkswagen Crafter? Bekijk het volledige aanbod nieuwe bedrijfsauto's en jonge occasions of bereken zelf je maandtermijn met onze Lease Calculator.