Renault Twizy lease auto's

De Renault Twizy lease auto is ideaal om te gebruiken in de stad. Het is een elektrische auto in een geheel nieuw segment. Er zijn twee verschillende versies beschikbaar: een variant met een maximumsnelheid van 45 kilometer per uur en een variant die tot 80 kilometer per uur gaat. In het eerstgenoemde model mogen bestuurders vanaf 16 jaar al rijden. De auto biedt plaats voor maximaal twee personen. Achter de bestuurder is namelijk ook nog ruimte voor een passagier. Een groot voordeel van de Twizy is dat u geen wegenbelasting hoeft te betalen. Met een volle accu legt u met de Twizy ongeveer 100 kilometer af. Vervolgens kost het circa drie uur om de accu weer helemaal op te laden.

female

Renault Twizy lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Twizy

De uitrusting van de Twizy

De Twizy is leverbaar in vijf verschillende uitvoeringen: de Urban, Urban 45, Color, Technic en de Cargo. De veiligheidsuitrusting is voorzien van speciale veiligheidsgordels, een bestuurdersairbag, een elektronische wegrijblokkering en een vergrendelbare stuurzuil. Het formaat van de Renault Twizy lease auto is natuurlijk minimaal, maar toch beschikt het model over twee opbergvakken voorin en een opbergvak achter de bijrijdersstoel. De Twizy heeft daarnaast lichtmetalen wielen, een boordcomputer en geïntegreerde hoofdsteunen. Door het compacte formaat is het een kleine moeite om de auto te parkeren. Er is daarom altijd wel een plekje te vinden.

 

Kom in aanmerking voor belastingvoordelen

Financial Lease brengt meerdere voordelen met zich mee. Bij deze financieringsvorm betaalt u namelijk elke maand een vast bedrag. U investeert niet in één keer duizenden euro’s, zoals wel het geval is bij het kopen van een auto. Lease uw favoriete auto via onze website en houd toch ruimte over voor andere belangrijke uitgaven. Bovendien bent u economisch eigenaar van de Renault Twizy lease auto, waardoor u in aanmerking komt voor diverse belastingvoordelen. Wilt u meer weten over ons huidige aanbod of het leasen zelf? Neem contact met ons op.

To Top