Renault Trafic lease auto's

De Renault Trafic is de Franse tegenhanger van de Duitse Opel Vivaro. De middenklasse bedrijfsauto is een samenwerking tussen Renault en General Motors, wat het moederbedrijf van Opel is. In 2014 is de nieuwste generatie op de markt gekomen. Het model is dankzij de hoge grille een statige verschijning. Een Renault Trafic leasen zorgt ervoor dat u - als ondernemer - altijd goed voor de dag komt. Een Trafic leasen bij Financial Lease betekent profiteren van (fiscaal) voordeel. U wordt de economisch eigenaar, waardoor u profiteert van BTW-voordeel, dat u krijgt doordat u de auto af kunt schrijven.

female

Renault Trafic lease auto's

Trafic

De Renault Trafic brengt ruimte en comfort samen. Kies voor deze ideale bedrijfsauto voor jouw onderneming.

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Trafic

Twee modellen

U kunt de Renault Trafic leasen in twee varianten: De dichte cabine en de dubbelcabine. De meeste ruimte krijgt u in de variant met de dichte cabine. Deze variant is verkrijgbaar in twee lengtes, met een laadlengte van 3,75 meter tot 4,15 meter in de langste versie. Dit biedt ruimte voor drie europallets. De laadruimte is toegankelijk via de openslaande achterdeuren en via de schuifdeur aan de zijkant. De dubbele cabine biedt drie extra zitplaatsen op de tweede rij. Deze versie is in drie verschillende versies te verkrijgen, die elk een ander aspect centraal stellen. U kunt kiezen voor ruimte of extra comfort op de achterbank.

 

Het interieur is gebaseerd op de personenauto’s van de Renault. Hierdoor ziet het er strak uit en is het voorzien van gemakken zoals elektrische ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Ook is goed nagedacht over praktische zaken. U krijgt veel opbergruimte, waaronder een opbergvak voor uw laptop in de middelste voorstoel, die opgeklapt meteen een fijne werkplek vormt. Uw Trafic wordt uw kantoor.

 

Wij bieden voor elk budget een passende Trafic. Doordat wij met een groot aantal (Bovag) autobedrijven samenwerken, kunnen wij u een groot assortiment jonge en nieuwe Renaults bieden. Een Trafic leasen was nog nooit zo gemakkelijk.

To Top