Renault Trafic lease auto's

De Renault Trafic is de Franse tegenhanger van de Duitse Opel Vivaro. Deze middenklasse bedrijfsauto is een samenwerking tussen Renault en General Motors, wat het moederbedrijf van Opel is. In 2014 is de nieuwste generatie op de markt gekomen. Het model is dankzij de hoge grille een statige verschijning. Een Renault Trafic leasen zorgt ervoor dat de ondernemer altijd goed voor de dag komt. Een Trafic leasen bij Financial Lease betekent profiteren van (fiscaal) voordeel. Met Renault Trafic Financial Lease word je economisch eigenaar, waardoor je profiteert van btw-voordeel. Bekijk het aanbod van Renaul Trafic lease deals op FinancialLease.nl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Trafic

Twee modellen Renault Trafic

Je kan de Renault Trafic leasen in twee varianten: De dichte cabine en de dubbelcabine. De meeste ruimte krijg je in de variant met de dichte cabine. Deze variant is verkrijgbaar in twee lengtes, met een laadlengte van 3,75 meter tot 4,15 meter in de langste versie. Dit biedt ruimte voor bijvoorbeeld drie europallets. De laadruimte is toegankelijk via de openslaande achterdeuren en via de schuifdeur aan de zijkant. De dubbele cabine biedt drie extra zitplaatsen op de tweede rij. Deze versie is in drie verschillende versies te verkrijgen, die elk een ander aspect centraal stellen. Daarna ontstaat er de keuze tussen extra ruimte of extra comfort op de achterbank. Het interieur van de Renault Trafic is gebaseerd op de personenauto’s van de Renault. Hierdoor ziet het er strak uit en is het voorzien van gemakken zoals elektrische ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Ook is goed nagedacht over praktische zaken. Er is veel opbergruimte, waaronder een opbergvak voor een laptop in de middelste voorstoel, die opgeklapt meteen een fijne werkplek vormt. Een Renault Trafic is net een rijdend kantoor!

Renault Trafic Financial Lease

Is de Renault Trafic de bedrijfsauto voor jouw onderneming? Kijk dan snel tussen het aanbod aan Renault Trafic lease deals. Wil je een Renault Trafic tweedehands leasen? Dat kan met Occasion Lease. Geniet van de vele fiscale voordelen die meekomen met Financial Lease. Voor meer informatie kan je contact opnemen met een van onze Lease Adviseurs, of vul de Lease Calculator in om jouw maandtermijn te berekenen.