Peugeot Bipper lease auto's

De Peugeot Bipper is een mini-MPV. Net als zijn de andere leden in de familietak van de Bipper, zoals de Citroen Nemo en de Fiat Fiorino, wordt de Peugeot lease auto aangeboden in twee versies. De bestelauto voor het meenemen van materialen en bagage, en de combi waarbij er plaats is gemaakt voor vijf zitplaatsen. De Peugeot Bipper lease auto is ontstaan uit een idee bedacht in 1960 dat Eurovan heet. In 2008 kwam uiteindelijk voor het eerst de eerste generatie Bipper lease auto's van de band gerold. In de Peugeot bedrijfsauto past 2,5 kubieke meter en 535 kilo aan inhoud.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bipper

De Peugeot Bipper en zijn broertjes en zusjes

De Peugeot Bipper deelt veel eigenschappen met de Citroen Nemo en de Fiat Fiorino. Deze mini-MPV's lijken op elkaar, hebben een chassis wat ongeloofelijk veel overeenkomt en verschillen ook niet sterk qua prijs. De Bipper lease auto is ook met schuifdeuren aan de zijkant verkijgbaar. Er is een keuze uit een benzine- en dieselversie. Deze zijn beide zuinig, maar wel met genoeg pit om ook zware materialen te kunnen verplaatsen. De Peugeot Bipper lease deal is dus perfect voor de ondernemer die vaak materialen mee moet nemen.

Peugeot Bipper leasen

Wil je een Peugeot Bipper leasen? Kijk dan niet verder dan FinancialLease.nl. Tussen ons aanbod staan veel Peugeot bedrijfswagen lease deals. Wil je meer informatie over Peugeot lease deals, of over Peugeot occasion lease deals? Neem dan contact op met een van onze Lease Adviseurs via 030 267 99 93 voor meer informatie. Je kan ook de Lease Calculator invullen om inzichten te krijgen in hoe het maandtermijn er uit gaat zien. Liever een Citroën bedrijfswagen lease deal of een Fiat bedrijfswagen lease deal? Dan kan ook bij FinancialLease.nl