Nissan Micra lease auto's

De Nissan Micra is een populair model in Nederland, dat in 1983 voor het eerst op de markt verscheen. Negen jaar later, in 1992 werd de auto uitgeroepen tot Auto van het Jaar. Op dit moment is de Micra verkrijgbaar als vijfdeurs hatchback. U heeft de keuze uit twee benzinemotoren en een automatische- en handgeschakelde transmissie. Daarnaast zijn er verschillende uitvoeringen leverbaar, zoals de Acenta, Tekna en de Connect Edition. Het model bestaat al erg lang en daarom is het aanbod van de Nissan Micra lease auto’s op onze website zeer uitgebreid. Aan de linkerkant van deze pagina filtert u eenvoudig uw voorkeuren, zodat alle auto’s naar voren komen die aan uw wensen en eisen voldoen.

female

Nissan Micra lease auto's

Desc

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Micra

Een betrouwbare en degelijke auto

Ondanks dat het een compacte auto is, is de Nissan Micra zowel voor- als achterin erg ruim. De achterbank is 20 centimeter verstelbaar, waardoor u voldoende spullen kwijt kunt. Het interieur van deze auto ziet er fraai uit. Er zijn genoeg opbergvakken waar het ook nog mogelijk is om spullen op te bergen. Daarnaast staat dit model bekend om zijn betrouwbaarheid en degelijkheid. De Micra beschikt over een uitstekende kwaliteit, waardoor de looptijd bijzonder lang is. Voor u betekent dit dat u lang plezier zult hebben van zowel een gebruikte als een nieuwe Nissan Micra lease auto.

 

Profiteer van aantrekkelijke voordelen

Bij FinancialLease.nl bent u verzekerd van betrouwbaar en transparant leasen. Niet alleen de Nissan Micra is goed in ons assortiment vertegenwoordigd, ook voor andere modellen van Nissan kunt u goed terecht op onze website. Wanneer u voor een Nissan Micra lease auto kiest, houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. U bent bovendien economisch eigenaar tijdens het leasen van de auto, waardoor u van interessante fiscale voordelen profiteert. Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.