Mitsubishi Colt lease auto's

De Japanse autofabrikant Mitsubishi produceerde deze kleine middenklasse auto: de Colt. In 1962 kwam deze auto voor het eerst op de markt en nog steeds is het model in productie. Deze compacte hatchback staat bekend om zijn gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Dit model beschikt bovendien over een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De Mitsubishi Colt lease auto heeft vijf deuren en het interieur is zeer flexibel in te delen, dankzij de grote beschikbare ruimte. Er kunnen makkelijk vier volwassenen in deze auto zitten met de verschuifbare achterbank.

female

Mitsubishi Colt lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Colt

Een hoge betrouwbaarheid

De standaarduitrusting van de Mitsubishi Colt lease auto is erg uitgebreid. De Colt is voorzien van zuinige motoren waar u vele veilige kilometers mee maakt. Wat betreft het uiterlijk is de auto niet erg opvallend, maar dit maken de overige eigenschappen van dit model helemaal goed. De auto stuurt erg nauwkeurig en schakelt prettig. Met de Mitsubishi Colt bent u verzekerd van een hoge betrouwbaarheid, wat ervoor zorgt dat de auto u een optimaal rijcomfort biedt. Het interieur beschikt over een tweedelig dashboardkastje, dat erg diep is. Er past zelfs een grote fles water in. Hiernaast zijn er een aantal extra opbergvakken onder in de middenconsole.

 

Profiteer van de belastingvoordelen

Een Mitsubishi Colt lease auto brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo bent u tijdens het leasen economisch eigenaar van de auto, waardoor u van verschillende belastingvoordelen profiteert. Bovendien heeft u zelf invloed op het bedrag dat u maandelijks betaalt. Wanneer u voor een contract van 36 maanden kiest, dan is het bedrag dat u betaalt hoger dan wanneer u de auto 60 maanden least. Wilt u een persoonlijk advies of mist u een bepaalde auto op de website? Neem dan contact op met onze lease professionals.