Mercedes-Benz Vito lease auto's

De Vito is de middenklasse bestelbus van Mercedes. De naam Vito schittert sinds 1996 op de lichte bestelbus. De huidige generatie is in 2014 op de markt gekomen. Naast een nieuw gezicht heeft de Vito standaard zijwind assistentie, actieve parkeerhulp, Collision Prevention Assist en Attention Assist, die vermoeidheid herkent en u daarvoor waarschuwt. Deze systemen verhogen niet alleen uw veiligheid, maar ook die van uw medeweggebruikers. De Vito is een erg veilige bestelbus geworden. 


Een Vito leasen bij Financial Lease betekent dat u kunt profiteren van veel (fiscale) voordelen. Omdat u de economisch eigenaar wordt van de Vito profiteert u van BTW-voordeel dat u krijgt doordat u de auto kunt afschrijven.

female

Mercedes-Benz Vito lease auto's

Vito

Met een middenklasse bestelbus als de Mercedes Vito, klaar jij iedere klus. Lease een nieuwe Vito of occasion bij FinancialLease.nl

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vito

3 modellen

U kunt de Vito leasen in drie modellen: de dichte cabine, dubbele cabine en de Taxi. De dichte cabine is verkrijgbaar in drie lengtes. Het verschil in lengte komt geheel ten goede aan de laadruimte, die de volgende afmetingen hebben: de kleinste heeft 3,97 m2, de Lang 4.38 m2 en de Extra Lang 4,76 m2. In de lange en extra lange versie betekent dit dat u tot wel drie europallets tegelijk kunt vervoeren. Door de sjorpunten in de laadruimte kunt u deze vracht veilig meenemen.

 

De dubbelcabine biedt plaats aan zowel goederen als vijf passagiers. De achterbank biedt plaats aan drie volwassenen. Voorin vindt u naast de bestuurdersstoel een kleine voorbank die plek biedt aan twee personen. De Taxi-versie is geschikt voor personenvervoer. Dit model biedt plaats aan acht personen. Al deze versies zijn verkrijgbaar met vijf dieselmotoren en met voor-, achter- of vierwielaandrijving. Bij ons kunt u altijd een jonge of nieuwe Vito leasen. Door ons constant wisselende en uitgebreide aanbod is er altijd een model dat bij u past.