Mercedes-Benz Vito lease auto's

De Vito is de middenklasse bestelbus van Mercedes. De naam Vito schittert sinds 1996 op de lichte bestelbus. De huidige generatie is in 2014 op de markt gekomen. Naast een nieuw gezicht heeft de Vito leaseauto standaard zijwind assistentie, actieve parkeerhulp, Collision Prevention Assist en Attention Assist, die vermoeidheid herkent en je daarvoor waarschuwt. Deze systemen verhogen niet alleen jouw veiligheid, maar ook die van jouw medeweggebruikers. De Vito is een erg veilige bestelbus geworden en een fijne bestelwagen om te leasen. Opzoek naar jouw ideale zakelijke bestelbus? Bekijk dan deze pagina met alle Mercedes-Benz Vito lease deals.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vito

Vito zakelijk leasen

Je kan de Mercedes Vito zakelijk leasen in drie modellen: de dichte cabine, dubbele cabine en de Taxi. De dichte cabine is verkrijgbaar in drie lengtes. Het verschil in lengte komt geheel ten goede aan de laadruimte, die de volgende afmetingen hebben: de kleinste heeft 3,97 m2, de Lang 4.38 m2 en de Extra Lang 4,76 m2. In de lange en extra lange versie betekent dit dat je tot wel drie europallets tegelijk kan vervoeren. Door de sjorpunten in de laadruimte kan je deze vracht veilig meenemen.

Kenmerken van de Vito

De dubbelcabine biedt plaats aan zowel goederen als vijf passagiers. De achterbank biedt plaats aan drie volwassenen. Voorin vind je naast de bestuurdersstoel een kleine voorbank die plek biedt aan twee personen. De Taxi-versie is geschikt voor personenvervoer leasing. Dit model biedt plaats aan acht personen. Al deze versies zijn verkrijgbaar met vijf dieselmotoren en met voor-, achter- of vierwielaandrijving. Bij ons kan je altijd een jonge occasion of nieuwe Vito Financial Leasen. Door ons constant wisselende en uitgebreide aanbod is er altijd een model dat bij jou past. Een Vito zakelijk leasen bij FinancialLease.nl betekent dat je kan profiteren van veel fiscale voordelen. Omdat je de economisch eigenaar wordt van de Vito profiteer je van btw-voordeel dat je krijgt doordat je de auto kunt afschrijven. Ook als je de Mercedes Vito tweedehands wil leasen kan dat middels Financial Lease waardoor het extra voordelig is. Bekijk het aanbod lease deals op deze pagina of berekend jouw maandbedrag via onse Lease Calculator.