Mercedes-Benz SLS lease auto's

De Mercedes-Benz SLS lease auto is sinds 2009 op de markt. De inspiratie voor deze gave auto haalde Mercedes uit de alom bekende 300 SL Gullwing uit 1954. Beide auto’s beschikken over vleugeldeuren. De SLS beschikt over een motor van 6,2 liter met 571 pk. De SLS bestaat uit vier verschillende uitvoeringen: de SLS E-cell, de SLS AMG Roadster, de SLS AMG Electric Drive en de SLS AMG Black Series. De E-cell is de nieuwste versie met een sterke elektrische motor van 480 kW en een vierwielaandrijving. De Roadster is, zoals de naam al doet vermoeden, de open versie. Dit model beschikt over een stoffen dak dat in slechts 11 seconden opent en sluit. Deze versie heeft geen vleugeldeuren zoals de coupéversie. Wel heeft dit model dezelfde 6,2 liter V8 als de coupé.

female

Mercedes-Benz SLS lease auto's

Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

SLS

Sportauto met een fantastisch design

De Electric Drive presenteerde Mercedes-Benz in 2012 en dit is de elektrische versie van de SLS AMG. Tot slot is er de SLS AMG Black Series: een speciale versie met een hoger vermogen en een lager gewicht. De Mercedes-Benz SLS lease auto is een sportauto in hart en nieren. Het design ziet er aantrekkelijk uit en de vleugeldeuren zijn een mooi element aan dit model. Wanneer de aanschafprijs van een nieuwe Mercedes-Benz SLS een te grote aankoop is, dan is Financial Lease een goede oplossing.

 

Leasen met zekerheid bij FinancialLease.nl

Via FinancialLease.nl heeft u de mogelijkheid om een gebruikt, jong of geheel nieuw model te leasen. Dit betekent dat u niet in één keer duizenden euro’s betaalt, maar de kosten spreidt en maandelijks een vast bedrag afrekent. Bovendien profiteert u van belastingvoordelen, omdat u economisch eigenaar van de auto bent. Heeft u vragen over ons aanbod Mercedes-Benz SLS lease auto’s of wilt u meer weten over het leasen zelf? Neem dan contact met ons op.

To Top