Mazda CX-5 lease auto's

Vanaf 2012 is de Mazda CX-5 lease auto verkrijgbaar op de markt in Nederland. FinancialLease.nl biedt dit model met zowel diesel- als benzinemotoren. Dit model is de eerste Mazda met de SkyActiv technologie, die meer vermogen en minder CO2-uitstoot als doel heeft. Deze nieuwe techniek heeft motoren met een hoge compressieverhouding en versnellingsbakken die efficiënter zijn. De standaarduitrusting van de Mazda CX-5 is zeer uitgebreid en is een stuk ruimer dan andere merken in deze klasse.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

CX-5

Het interieur van de Mazda CX-5

De Mazda CX-5 lease auto staat bekend om zijn grote binnenruimte. Zowel achterin als voorin de auto is er voldoende ruimte voor uw benen. Het interieur beschikt over verschillende vakjes en andere ruimtes die erg praktisch zijn om spullen in op te bergen. De achterbank is eenvoudig weg te klappen en ook is dit model ergonomisch gezien erg goed. Met de parkeersensoren hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens het parkeren en ook voor lange ritten zitten alle vijf de personen in een comfortabele houding. Voor extra luxe koos Mazda voor een gebruiksvriendelijke drukknop in het midden van het dashboard die draaibaar is.

 

Auto leasen bij FinancialLease.nl

Een Mazda CX-5 auto leasen brengt meerdere voordelen met zich mee. U houdt meer ruimte over voor uw dagelijkse bedrijfsvoering, omdat u de grote kosten van een auto spreidt. Een ander voordeel is dat u met een lease auto van diverse belastingvoordelen profiteert. Bij Financial Lease bent u namelijk economisch eigenaar van de auto. Bent u op zoek naar een compacte auto met veel ruimte en uitrusting voor een interessante prijs? Dan is de Mazda CX-5 lease auto wellicht een geschikte auto voor u. Wij geven u een persoonlijk advies en vertellen u graag meer over het leasen van een auto. Neem gerust https://www.financiallease.nl/audi-a1-financial-lease met ons op voor meer informatie.