Lexus GS lease auto's

De Lexus GS is een sedan uit de hogere middenklasse, die al vanaf 1991 in productie is. Het eerste model dat uitkwam was de Lexus GS 300. Inmiddels zijn we meerdere generaties verder en biedt de Lexus GS serie ieder wat wils. Lexus ontwikkelt veel hybride auto’s, die komt u dan ook het meest tegen in ons lease aanbod. Welke GS u ook kiest, u rijdt altijd een krachtige, dynamische auto die u niet teleurstelt. Bent u geïnteresseerd in Lexus GS lease? Bekijk dan op deze pagina de huidige voorraad en vraag een offerte bij ons aan.

female

Lexus GS lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

GS

Huidige Lexus GS modellen

Van de huidige Lexus GS zijn drie modellen verkrijgbaar: de 300h, de 450h en de GS F. De 300h en de 450h zijn beide hybride auto’s, de GS F is een spectaculaire sportsedan met een V8 benzinemotor. De GS F haalt een topsnelheid van 270km/u en garandeert een comfortabele, luxueuze rit. Deze sportwagen maakt bovendien een indrukwekkend geluid, passend bij de sportieve uitstraling. Natuurlijk zijn de Lexus GS lease modellen ook voorzien van het innovatieve Lexus Safety System, dat inspeelt op alle mogelijke situaties in het verkeer. Sneller op zoek naar een geschikte lease auto? Vul links uw voorkeuren in, zodat u alleen nog de auto’s te zien krijgt die volledig aan uw eisen voldoen.

 

Financial Lease, op korte termijn geregeld

Een Lexus GS leasen doet u via FinancialLease.nl al binnen 36 uur. Steeds meer ondernemers kiezen voor Financial Lease als financieringsvorm, omdat ze profiteren van diverse voordelen. Zo bent u vanaf dag 1 economisch eigenaar van de auto, waardoor u in aanmerking komt voor verschillende belastingregelingen. Bij leasen betaalt u niet in één keer duizenden euro’s, maar krijgt u te maken met een vaste maandelijkse afschrijving. Wilt u meer informatie, over ons aanbod of over Financial Lease? Neem gerust contact met ons op.

To Top