Jeep Cherokee lease auto's

De Cherokee is een populair model van Jeep, dat veel wordt gebruikt in Amerikaanse films. Deze auto verscheen in 1974 op de markt en is het best verkochte model van Jeep. Het is een middelgrote terreinwagen die veel aan kan en een optimale veiligheid tijdens het rijden biedt. De auto ligt erg prettig op de weg en heeft een verrassend laag brandstofverbruik. De prestaties zijn bovendien uitstekend. Het interieur van de Jeep Cherokee lease auto biedt veel ruimte, wat onder andere te danken is aan de lange wielbasis. Het ontwerp bestaat uit hoogwaardige materialen en is vakkundig afgewerkt.

female

Jeep Cherokee lease auto's

Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Cherokee

Aanbod met diverse uitvoeringen

In ons aanbod vindt u zowel handgeschakelde transmissies als automaten. Daarnaast heeft u de keuze uit een geschakelde of permanente four wheel drive. Zo is er bijvoorbeeld de Cherokee Limited 3,7: een benzinemotor met een automatische transmissie met vier versnellingen. Bovendien zijn er twee dieselvarianten op de markt: een automatische transmissie met vijf versnellingen (Limited 2,8 CRD) en de Sport 2,8 CRD die is voorzien van zes versnellingen. Wanneer u interesse heeft in een Jeep Cherokee lease auto heeft u voldoende keuze. De nieuwste Jeep Cherokee beschikt zelfs over een 9-traps automatische transmissie. Dit resulteert in een maximaal comfort en een optimale rijervaring.

 

Gunstig alternatief voor kopen

Financial Lease als financieringsvorm heeft als voordeel dat u economisch eigenaar bent van de auto, waardoor u in aanmerking komt voor diverse belastingvoordelen. Zowel voor starters als voor ervaren ondernemers is Financial Lease mogelijk een gunstig alternatief voor kopen. U betaalt niet in één keer de aanschafwaarde van de auto, maar u spreidt de kosten over meerdere maanden. U bepaalt zelf mee over de looptijd van het contract, zodat het leasen bij uw zakelijke budget past. Heeft u vragen over de Jeep Cherokee lease auto of het leasen zelf? Neem gerust contact met ons op.