Honda Insight lease auto's

De Insight is een hybride auto van het Japanse merk Honda. In 1999 bracht deze fabrikant de eerste generatie op de markt, een driedeurs (tweezits) hatchback met opvallende afgedekte achterwielkasten. Deze auto was vooral in Amerika erg populair. In 2009 kwam de tweede generatie, die duidelijk beter paste bij de Europese autoliefhebbers. De tweede generatie van de Honda Insight is een vijfdeurs hatchback, waarbij de elektromotor vastzit aan de verbrandingsmotor. Concurrenten van de Insight zijn onder andere de Toyota Prius en de Lexus CT 200h. Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod als u op zoek bent naar een Honda Insight lease auto.

female

Honda Insight lease auto's

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Insight

Voldoende ruimte voor passagiers en bagage

Met de tweede generatie Insight bracht Honda een auto op de markt die ineens veel beter paste bij de wensen van Europese weggebruikers. Het model biedt ruimte aan vier of vijf personen, maar u profiteert ook van aantrekkelijke bagageruimte. Aangezien de accu’s laag geplaatst zijn, nemen deze weinig van de beschikbare ruimte in beslag. De kofferbak heeft een inhoud van 408, maar klapt u de achterbank neer dan is dit 1017 liter. Dit maakt de Honda Insight lease auto niet alleen aantrekkelijk voor zakelijk gebruik, maar ook voor privé. Technieken als CVT (continu variabele transmissie) en een start-/stopsysteem helpen zuinigheid te creëren en het verbruik te reduceren.

 

Vraag een offerte voor de Honda Insight lease auto

Bent u geïnteresseerd in Honda Insight leasing? Vraag ons dan gerust vrijblijvend om een offerte. In de meeste gevallen kunt u binnen 36 uur al in uw ideale lease auto rijden. U bent altijd economisch eigenaar van de auto, waardoor u profiteert van diverse belastingvoordelen. Aangezien u maandelijks een vast bedrag betaalt dat past bij uw budget en de looptijd van het contract, houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Lees op onze website meer over Financial Lease als financieringsvorm. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

To Top