Ford Kuga lease auto's

De Kuga is de eerste Europese SUV van het merk Ford. Het model is sinds 2008 te koop en zowel nieuw als tweedhands te leasen. De Kuga lease is nog altijd zeer populair, ook onder de zakelijke rijders. De Ford Kuga biedt als compacte SUV leasing de ideale combinatie tussen kwaliteit en een aantrekkelijke uitstraling. Voor- en achterwielaandrijving behoren bij de Kuga tot de mogelijkheden, maar ook all-wheel drive is een optie. HIerbij wordt de aandrijving verdeeld door een Haldex-koppeling op beide assen. Een Kuga leasen is uitermate geschikt voor lange afstanden, met motoren die zowel krachtig als zuinig zijn. Bekijk nu ons ruimte aanbod voor Ford Kuga leasen en profiteer van vele fiscale voordelen zoals renteaftrek, investeringsaftrek en btw-teruggaaf. Een Ford Kuga leasen kan bij een van onze Ford lease deals in het aanbod hieronder.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kuga

De veilige Ford Kuga

Qua techniek en uiterlijk is de Kuga lease auto echt herkenbaar als een model van Ford. Met verschillende veiligheidssystemen, zoals ESP, ABS en elektronische remkrachtverdeling (EBD), staat zekerheid, betrouwbaarheid en veiligheid gegarandeerd. Het comfort van de Ford lease auto voor zowel de bestuurder als de passagiers is van de bovenste plank. Neem je vaak spullen mee in de auto, en heb je daarbij steeds de handen vol? De innovatieve achterklep opent en sluit simpelweg door je voet onder de achterbumper te bewegen. Kies voor deze Ford lease deal en vele andere indrukwekkende opties bij de Ford Kuga. Direct op zoek naar een geschikte lease auto? Kijk dan snel tussen ons grote aanbod aan Ford Kuga lease auto's hierboven.

Eenvoudig een Ford Kuga leasen

Financial Lease brengt verschillende voordelen met zich mee. Bij deze financieringsvorm is het namelijk zo dat je maandelijks een vast bedrag betaalt. Benieuwd hoe hoog dit bedrag is? Check dan snel de Lease Calculator. Op zoek naar de geschikte leaseauto voor jouw onderneming? Regel gemakkelijk jouw Financial Lease via onze website en profiteer direct van alle fiscale voordelen! Ben je voor het werk veel onderweg en wil je zelf graag in een Kuga rijden? Regel dan nu jouw zakelijke Ford Kuga lease bij FinancialLease.nl. Meer informatie? Bel dan met een van onze Lease Adviseurs op 030 267 99 93.