Chevrolet Spark lease auto's

De Chevrolet Spark is een compacte auto, waarvan vooral de Bi-Fuel uitvoering erg populair is in Nederland. In 2010 introduceerde Chevrolet dit nieuwe vijfdeurs hatchback model. Deze uitvoering is sinds 2011 leverbaar in Nederland. De auto heeft een aantal interessante rijeigenschappen en is voorzien van een rijke uitrusting. Wanneer u veel lange afstanden voor uw onderneming rijdt, dan is de Chevrolet Spark lease auto een goede optie. In 8,5 seconden trekt de auto op van 0 naar 100 kilometer per uur.

female

Chevrolet Spark lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spark

Een auto met een lage brandstofprijs

De Chevrolet Spark lease auto is beschikbaar in een benzinemotor van 1,0 en 1,2 liter. Met de Bi-Fuel uitvoering die we hierboven al noemden, is het mogelijk om zowel benzine als LPG te tanken. Dit zorgt voor een lage brandstofprijs en is daarmee één van de redenen dat dit model een aantrekkelijke keuze is. De Spark heeft een opvallende grill en sterke koplampen. De auto is 3,64 meter, maar biedt toch voldoende comfort binnenin de auto. De bestuurdersstoel en de passagiersstoel hebben voldoende ruimte en daarnaast zijn er nog drie zitplaatsen op de achterbank. De bagageruimte bestaat uit 170 liter en is uitbreidbaar naar 994 liter wanneer u de achterbank neerklapt. Door het compacte formaat is de auto eenvoudig te parkeren.

 

Lease een auto op korte termijn

Zowel voor starters als ervaren ondernemers is de Chevrolet Spark lease auto goede keuze. Bij leasen heeft u namelijk te maken met een vaste afschrijving per maand en betaalt u niet in één keer een groot bedrag. Wanneer u voor Financial Lease als financieringsvorm kiest, dan is er geen sprake van kilometerbeperkingen. Een auto leasen regelt u bij ons bovendien al op korte termijn. Binnen 36 uur staat uw zakelijke auto wellicht al voor de deur. Wilt u meer informatie over leasen of ons huidige aanbod? Neem gerust contact met ons op.