BMW i3 lease auto's

De BMW i3 leaseauto is een elektrisch aangedreven auto die van helemaal ‘from scratch’ is gebouwd. Deze milieuvriendelijke auto rijdt zeer comfortabel en is door zijn compactheid ideaal voor ritjes in de stad. De auto stuurt prettig en is heel wendbaar, waardoor dit de i3 het verkeer in de drukke stad aan kan. Wanneer je veel in de stad rijdt en graag bijdraagt aan een duurzaam milieu, is de BMW i3 als zakelijke leaseauto perfect voor jou. Bekijk de pagina voor alle BMW i3 lease specials op FinancialLease.nl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

i3

Zuinig in verbruik door lichte materialen

Bij de bouw van de BMW i3 stond een zo zuinig mogelijk verbruik centraal. BMW realiseert dit door onder andere het wagengewicht laag te houden. Hoe lichter de auto, hoe minder energie het tenslotte kost om hiermee te rijden. Daarnaast maakt BMW voor deze i3 gebruik van verschillende lichte, moderne en recyclebare materialen en passen ze interessante constructies toe. De combinatie van aluminium en met koolstofvezel versterkt kunststof zorgt voor heel wat kilo’s minder. Bovendien verwerkt BMW de zware accu’s in de aluminium bodem, zodat het zwaartepunt van de auto laag is. Al deze aspecten resulteren in een auto van slechts 1195 kilo.


Voordelen auto leasen

Een BMW i3 auto zakelijk leasen bij FinancialLease.nl betekent dat je economisch eigenaar van de auto bent. Per maand investeert je een vast bedrag dat FinancialLease.nl van tevoren met je afstemt. Het voordeel hiervan is dat je meer ruimte heeft voor andere investeringen die jij belangrijk vindt. Bovendien hoef je niet in één keer duizenden euro’s te betalen. Bij ons heb je de keuze uit een ruim aanbod van zowel occassion lease als nieuw. Neem gerust een kijkje in onze actuele aanbod. Ben je geïnteresseerd in persoonlijk advies of heb je nog vragen over elektrisch leasen? Neem vrijblijvend contact met een van onze Lease Adviseurs op.