BMW 2 Serie lease auto's

"Twee keer zoveel rijplezier", is wat BMW zegt over de reeks 2 Serie modellen. Deze reeks BMW 2 Serie bestaat uit de Coupé, de Cabrio, de Active Tourer, de Gran Tourer en de Active Tourer plug-in Hybride. De BMW 2 Serie Coupé bezit natuurlijk alle kenmerken van een ‘standaard’ coupé, maar voegt daar de nodige dosis sportiviteit aan toe. De BMW 2 Serie Gran Tourer is een auto die fijn rijdt, ook tijdens het drukke spitsrijden. De Gran Tourer is ruim en ook verkrijgbaar met een derde zitrij. Op deze pagina kan je terecht voor de BMW 2 Serie Financial Leasedeals.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

2 Serie

De BMW 2 Serie zakelijk lease

De BMW 2 Serie is voor het samenbrengen van typerende karakterstieken van BMW; Een vooruitstrevend design met een stukje typerende BMW authentiteit. De 2 Serie is de eerste BMW met voorwielaandrijving, dit zorgt voor een nog betere rijervaring en wendbaarheid. Je kan de BMW 2 Serie business leasen in verschillende uitvoeringen: Model M Sport, Luxury Line, Model Sport Line en de Standaarduitvoering. Een BMW 2 Serie zakelijk leasen voor jouw onderneming? Kies voor de beste business lease via FinancialLease.nl

Nieuw design

De BMW 2-serie biedt een keuze uit verschillende motoren. Er zijn 1.5L benzine- en diesel motoren, ook is er de optie voor 2.0 dieselmotoren. Hierbij is er ook de keuze uit een plug-in hybride met een benzine motor en elektrisch vermogen. Daarnaast hebben de meeste modellen een complex en duurder achtereinde gemonteerd waardoor het een geheel andere uitstraling krijgt dan bijvoorbeeld de BMW 1 serie. Ben je voor jouw onderneming veel onderweg en wil je zelf graag in een BMW 2 Serie rijden? Regel dan nu jouw BMW 2 Serie middels Financial Lease. Liever persoonlijk contact? Onze Lease Adviseurs helpen je graag.