Audi R8 lease auto's

Audi brengt niet alleen maar sportieve auto’s voor het midden- en hoge segment op de markt, maar produceert ook echte raceauto’s. Dat bewijst de Audi R8. In 2007 verscheen de eerste uitvoering van de Audi R8. Het uiterlijk van de Audi R8 lease auto is bijzonder opvallend. Het is een tweezits racewagen, waarvan het ontwerp gebaseerd is op de Lamborghini Huracan. De topsnelheid die de R8 behaalt is maar liefst 313 kilometer per uur. De auto beschikt dan ook over een topvermogen van 525 pk. De Audi R8 is leverbaar in twee verschillende soorten versnellingsbakken: een handmatige versie met zes versnellingen en een automatische zeventraps-uitvoering.

female

Audi R8 lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

R8

Een snelle en sportieve auto

Wanneer u op zoek bent naar een sportieve lease auto, dan is de Audi R8 lease auto wellicht een aantrekkelijke auto voor u. De R8 behaalt binnen maar liefst 4,6 seconden een snelheid van 100 kilometer per uur. Dit is extreem snel. Sinds 2009 verschenen er ook diesel-uitvoeringen van deze auto op de markt. Deze zijn nog sneller dan de benzine-uitvoeringen en bereiken de 100 kilometer per uur 0,4 seconden sneller. De Audi R8 is voor een sportauto zeer milieuvriendelijk. De auto is namelijk voorzien van een techniek die de uitlaatgassen op een intensieve manier reinigt.

 

Bekijk onze actuele voorraad

Bekijk gerust onze huidige voorraad om te zien of er een mooie Audi R8 lease auto voor u tussen zit. Vul links op deze pagina uw voorkeuren in om direct te zien welke lease auto’s aan uw wensen voldoen. Bent u op zoek naar een bepaalde uitvoering die u niet in ons assortiment ziet staan? Neem dan contact met ons op. We werken samen met diverse autobedrijven in Nederland, we kijken graag voor u wat er mogelijk is in ons netwerk.