030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8:30-18:00 Za 10:00-17:00

FinancialLease.nl in nlgroeit Top 250 Groeibedrijven 2019

Algemeen donderdag 21 maart 2019 om 09:00 uur
FinancialLease.nl heeft gisteren voor de tweede keer op rij een plek behaald tussen de nlgroeit Top 250 Groeibedrijven van Nederland. Het afgelopen jaar groeide wij met maar liefst 61%! Daarmee zijn wij één van de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Binnen 8 jaar tijd uitgegroeid tot marktleider

FinancialLease.nl bestaat 8 jaar. In een zeer korte tijd zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van Financial Lease. “Wij richten onze volledige focus op groei en optimalisatie voor onze stakeholders, dat is onze kracht,” aldus Jurriën van Dijk, Commercieel Directeur bij FinancialLease.nl. “Ik ben ontzettend trots dat we opnieuw een plek hebben bemachtigd in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland. Leasen wordt in Nederland steeds populairder, zowel bij particulieren als ondernemers. Daar willen wij een passende rol in vervullen voor ondernemend Nederland. Ik heb vertrouwen in de toekomst en wil samen met de organisatie blijven doorgroeien. Ons doel is de top 10 bereiken!”

Vertrouwen in de toekomst

Als marktleider op het gebied van FinancialLease.nl is het noodzakelijk om continu te blijven ontwikkelen. Door blijvend te investeren in ons team, samenwerkingen, techniek en cultuur proberen wij een grote stap te zetten richting continue groei. Dit doen we om de positie van ons bedrijf te versterken en verbeteren, met de focus op onze drie belangrijkste stakeholders: de ondernemers, funders en autobedrijven. “Elke nieuwe ontwikkeling is een verbetering voor hen,” vertelt Van Dijk. “Wij vinden het belangrijk om net het stapje extra te zetten zodat de oplossing volledig wordt afgestemd op onze stakeholders; dat is onze kracht.”

Groei jij met ons mee?

Bij FinancialLease.nl liggen de kansen voor het oprapen. De top 10 bereiken is ons doel, jij kan daarbij helpen! Bekijk nu onze vacatures.

Eerder bekeken artikelen