030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8:30-18:00 Za 10:00-17:00

Subaru BRZ lease auto

Sinds 2012 is de Subaru BRZ verkrijgbaar. Het is een sportcoupé met een 2 liter boxermotor met een vermogen van 200 pk. In combinatie met een achterwielaandrijving is dit uniek. De Subaru BRZ lease auto is leverbaar in een handgeschakelde zesversnellingsbak en een zestrapsautomaat. BRZ staat voor Boxermotor, Rearwheeldrive en Zenith. Rearwheeldrive betekent dat het om een auto gaat met aandrijving aan de achterwielen. Zenith staat voor ‘hoogtepunt’. Naast de standaarduitvoering is er ook een Subaru BRZ Sport Executive in het assortiment te vinden. Deze is als handgeschakelde versie en als zestrapsautomaat beschikbaar.

Trefwoorden

U zocht op
Wis alle filters

Bouwjaar

Van:

Tot en met:

Kilometerstand

Van:

Tot en met:

Brandstof

Transmissie

Leasebedrag

Van:

Tot en met:

Overige filters

Wis alle filters
Bekijk de 1 deals die we voor je vonden!
 
  • Km stand
  • 42.693 km
  • Bouwjaar
  • maart 2015
  • Brandstof
  • Benzine
  • Transmissie
  • Automaat
LooptijdSlottermijnLease p/m
60 mnd€ 4890€ 405
48 mnd€ 4890€ 489
36 mnd€ 4890€ 628
€ 405

Sportieve auto met comfort

De Subaru BRZ lease auto staat bekend om zijn uitstekende wegligging, het comfort, de functionaliteiten en het rijplezier dat u aan deze auto beleeft. De BRZ rijdt stabiel en de motor produceert een vlot geluid. Het interieur is sportief vormgegeven en de bestuurderskant is voorzien van meerdere functies om deze sportiviteit te benadrukken. In de hoog reikende diffuserplaat zijn beide uitlaatpijpen van het uitlaatsysteem geïntegreerd. De achterspoiler is in dezelfde kleur gelakt en bij hoge snelheden ontstaat er een grotere aanpersdruk. De BRZ heeft een eigen aandrijvingsplatform dat erg interessant is. De laag geplaatste motor zorgt namelijk voor een betere gewichtsverdeling en een bijpassende rijstabiliteit.

Kies de auto die bij uw onderneming past

Met Financial Lease investeren ondernemers eenvoudig in een nieuwe Subaru BRZ lease auto, omdat het niet ten koste gaat van andere belangrijke investeringen. Kies de auto die het beste bij uw bedrijf past en wij brengen voor u de juiste partijen bij elkaar voor de meest voordelige leaseovereenkomst. U betaalt maandelijkse een vast bedrag en bent economisch eigenaar van de auto, waardoor u van belastingvoordelen profiteert. Bekijk op deze pagina onze huidige voorraad en neem contact met ons op als u vragen heeft.