Scherpe lease deals: top 10 lease auto’s

Op zoek naar een scherpe lease deal voor jouw onderneming? Bekijk dan onze meest populaire auto’s en vind de beste lease auto voor jouw bedrijf!

  1. Volkswagen Transporter
  2. Volkswagen Caddy
  3. Volkswagen Golf
  4. Opel Vivaro
  5. Ford Transit Custom
  6. Mercedes-Benz Vito
  7. Mercedes-Benz Sprinter
  8. Volkswagen Polo
  9. Ford Transit Connect
  10. Renault Trafic
Volkswagen Transporter scherpe lease deal

1. Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter staat met stip bovenaan het lijstje! De Transporter biedt veel opslagruimte waarmee jij alle grote opdrachten aan kan. Met een scherp leasetarief vanaf slechts € 120,- per maand, rijdt je voordelig in de populairste lease auto van ondernemers.

Bekijk het Volkswagen Transporter aanbod

2. Volkswagen Caddy

Niet meer op nummer één, maar een goede runner-up: de Volkswagen Caddy. Deze compacte bestelbus wordt veelal ingezet voor pakketbezorging en kleine klussen. Wij bieden deze lease deal voor de scherpe prijs van €107,- per maand!

Bekijk het Volkswagen Caddy aanbod
  Volkswagen Caddy scherpe lease deal
Volkswagen Golf scherpe lease deal

3. Volkswagen Golf

Ook op nummer 3 staat een Volkswagen. De populaire en sportieve Volkswagen Golf staat als hatchback namelijk hoog op het lijstje van ondernemers die veel onderweg zijn. Je rijd hem al vanaf €126,- per maand. Als dat geen scherpe lease deal is?!

Bekijk het Volkswagen Golf aanbod

4. Opel Vivaro

De vierde scherpe lease deal vinden we in de Opel Vivaro. Deze middelgrote bedrijfswagen is de beste vriend voor de schilder, bouwvakker en loodgieter. Je rijd in deze ideale klusbus met Financial Lease vanaf slechts €109,- per maand.

Bekijk het Opel Vivaro aanbod
  Opel Vivaro scherpe lease deal
Ford Transit Custom scherpe lease deal

5. Ford Transit Custom

Met een Ford Transit Custom zit je altijd goed! Ruimte en comfort worden gecombineerd in deze middelgrote bedrijfsauto. Gebruik de Transit Custom als bestelauto of voor vervoer van groter materiaal. Wij bieden dit model al voor een scherpe lease deal vanaf €125,- per maand.

6. Mercedes-Benz Vito

De Vito biedt het comfort van een personenauto, maar met de functionaliteiten van een bedrijfsauto. Met keuze uit de uitvoeringen Viano, V-Klasse en Metris, is er voor iedereen ondernemer in geschikte Vito te vinden. Wij bieden een scherpe lease deal vanaf €150,- per maand.

Bekijk het Mercedes-Benz Vito aanbod
  Mercedes-Benz Vito scherpe lease deal
Mercedes-Benz Sprinter scherpe lease deal

7. Mercedes-Benz Sprinter

De Sprinter is de grootste van Mercedes-Benz en is jouw beste vriend bij alle grote klussen. Het is een betrouwbare en veilige bedrijfswagen die ook nog eens laag is in het brandstofverbruik. Te leasen vanaf slechts €149,- per maand.

Bekijk het Mercedes-Benz Sprinter aanbod

8. Volkswagen Polo

Veel ondernemers willen graag rijden in een sportieve, compacte en stijlvolle auto en kiezen daarom voor de uitgebreide Volkswagen Polo. Vind een scherpe lease deal vanaf €94,- per maand in ons ruime aanbod nieuwe en (jonge) tweedehands auto’s.

Bekijk het Volkswagen Polo aanbod
  Volkswagen Polo scherpe lease deal
Ford Transit Connect scherpe lease deal

9. Ford Transit Connect

De compacte maar robuuste Ford Transit Connect is ideaal voor kleinere opdrachten dicht bij huis. Maar ook op langere afstanden rijd je duurzaam in deze bedrijfsauto. Lease de Transit Connect vanaf slechts € 89,- per maand.

Bekijk het Ford Transit Connect aanbod

10. Renault Trafic

Ben je op zoek naar ruimte en comfort? Dan kies je voor de Renault Trafic. Dit ruime model bedrijfswagen wordt vaak ingezet door bouwbedrijven. Rijd de Trafic voor jouw onderneming vanaf slecht € 124,- per maand. Als dat geen scherpe lease deal is?!

Bekijk het Renault Trafic aanbod
  Renault Trafic scherpe lease deal

 

Op zoek naar een andere lease auto? Bekijk ons ruime aanbod nieuwe auto’s en occasions en kies uit meer dan 65.000 auto’s.

Alle scherpe lease deals voor jouw onderneming →