030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m do 09.00-19.00 Vr 19 oktober 09.00-17:00 Za 20 oktober gesloten

Sales Binnendienst, fulltime 40 uur


Wie zijn wij?

Wij zijn het leukste bedrijf van de provincie Utrecht! Met een jong team van super enthousiaste medewerkers staan wij iedere dag klaar voor onze klanten. De gemiddelde leeftijd van het team is slechts 30 jaar jong en ons laatste teamuitje was in Keulen!

Wat doen wij?

FinancialLease.nl is bemiddelaar in autoleasecontracten voor de zakelijke markt. In de afgelopen 6 jaar is ons team flink gegroeid van 3 naar 43 medewerkers. Door een correcte werkwijze en tevreden klanten hebben wij inmiddels een leidende rol in de markt verworven. Momenteel ligt onze focus op een professionalisering van interne processen om het fundament te leggen onder een verdere groei. 

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een commerciŽle tijger met een winnaarsmentaliteit die het bieden van een hoog serviceniveau naar de klant hoog in het vaandel heeft staan. Jij wilt altijd bovenaan staan, weet met jouw charme de klanten aan jou te binden en afspraak is afspraak. Conversieoptimalisatie, kansen blijven spotten en het houden van de maximale controle op jouw pipeline, daar weet jij prima raad mee! 

Verantwoordelijkheden:

  • Verantwoordelijk voor jouw targets, zoals omzet, conversie en klanttevredenheid 
  • Verantwoordelijk voor correcte processing van de communicatie en documenten binnen het CRM-pakket 
  • Verantwoordelijk voor een optimale acceptatie door onze banken 
  • Verantwoordelijk voor een correcte communicatie via telefoon, WhatsApp, sms en E-mail 
  • Verantwoordelijk voor een optimale opvolging van de kansen binnen jouw pipeline 


De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit telefonische verkoop aan onze klanten aan de hand van inkomende aanvragen. Alle benodigde documenten en communicatie wordt op de juiste wijze vastgelegd. In combinatie met de dealer zorg jij ervoor dat de klant via jouw bemiddeling een leaseovereenkomst sluit en daarmee optimaal tevreden is.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste sales medewerker, jong van geest, die goed om kan gaan met een dynamische werkomgeving, gemakkelijk en snel kan schakelen, stressbestendig is, sterk gefocust kan blijven op resultaat en bovendien een flinke dosis humor bezit! HBO-niveau met minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in vergelijkbare functies is vereist.

Wat bieden wij? 

Een aantrekkelijke en dynamische werkomgeving waar hard en doelgericht werken loont. Verandering is onze enige constante. Kansen dienen zich aan bij de dag. In een leuk team en met veel humor bouwen wij iedere dag aan de verdere groei van ons bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding. 

Soort contract

Fulltime, 40 uur.

Locatie werkzaamheden

Standplaats Nieuwegein

Enthousiast?

Herken jij je helemaal in dit profiel? Dan ontvangen wij graag een mailtje met jouw CV en een korte motivatie!

JurriŽn van Dijk

Commercieel Directeur
Jurrien@financiallease.nl
Tel: 06-54726842