030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8.30-18.00 Za 10.00-17.00

Nissan Cabstar lease auto

Met de Nissan Cabstar manoeuvreert u zich eenvoudig in een drukke stad. De draaicirkel is slechts 9,6 meter en dankzij de stuurbekrachtiging is het geen enkel probleem voor u om een parkeerplek te vinden. De auto is makkelijk te onderhouden en zorgt ervoor dat uw werk efficiënt kan worden uitgevoerd. De Nissan Cabstar lease auto is erg betrouwbaar, omdat dit model op een robuust ladderchassis is gebouwd en een achteras met bladvering heeft. De Cabstar beschikt over een een open laadbak en heeft, ondanks de compacte afmetingen aan de buitenkant, een grote laadcapaciteit.

Trefwoorden

U zocht op
Wis alle filters

Bouwjaar

Van:

Tot en met:

Kilometerstand

Van:

Tot en met:

Brandstof

Transmissie

Leasebedrag

Van:

Tot en met:

Overige filters

Wis alle filters
Bekijk de 1 deals die we voor je vonden!
 
  • Km stand
  • 446
  • Bouwjaar
  • augustus 2019
  • Brandstof
  • Diesel
  • Transmissie
  • Handgeschakeld
LooptijdSlottermijnLease p/m
60 mnd€ 13380€ 1109
48 mnd€ 13380€ 1337
36 mnd€ 13380€ 1718
€ 1109

Lage gebruikskosten en een groot laadvermogen

U heeft de keuze uit drie verschillende motorvermogens: het kleinste vermogen van 121 pk, 136 pk en het grootste vermogen van 145 pk. Andere interessante specificaties van de Nissan Cabstar lease auto zijn de lage gebruikskosten en het grote laadvermogen. Daarnaast zijn er drie variaties in wielbasis leverbaar en is de chassis met diverse opbouwmogelijkheden beschikbaar. De Cabstar biedt u een hoge zitpositie door het kantelcabine ontwerp van deze Nissan. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden en bovendien zorgen de grote voorruit en de portierramen voor een goed zicht in deze bedrijfsauto.

Financial Lease: leasen met zekerheid

Het rijden van een Nissan Cabstar lease auto biedt financiële ruimte voor zowel starters als ervaren ondernemers. U betaalt namelijk per maand een vast bedrag, gedurende de looptijd van uw contract. Zo houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Tijdens het leasen bent u economisch eigenaar van de auto, waardoor u profiteert van diverse belastingvoordelen. Wilt u meer weten over Financial Lease als financieringsvorm, of over het aanbod lease auto’s? Neem dan contact met ons op.