Financial Lease | Lease Calculator

Bereken het leasebedrag voor jouw zakelijke auto via de Lease Calculator

Heb je een auto gevonden en wil je de leasekosten berekenen? Middels onze Lease Calculator maak je gemakkelijk een berekening voor het leasebedrag van jouw volgende zakelijke auto.

  • Vul het aanschafbedrag en het gewenste financieringsbedrag in
  • Vul in wat je als slottermijn wil betalen
  • Vul de gewenste looptijd in
  • Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden

Starter of zzp’er? Ook zonder jaarcijfers is acceptatie mogelijk.

En heb je liever persoonlijk contact, dan staan onze Lease Adviseurs voor je klaar via 030 267 99 93 , of stuur een WhatsApp-bericht.

Wij helpen bij de berekening !

Maandbedrag 266 p/m
Vraag een GRATIS offerte aan

Bereken de beste Financial Leaseprijs voor jouw zakelijke auto

Op zoek naar de beste leaseprijs voor een Financial Leaseauto? Vul onze de Lease Calculator in en ontvang snel een offerte voor de leasekosten. De auto hoeft niet op onze website te staan, maar kan ook van een online autoportaal zoals Marktplaats, AutoScout of Autotrack komen, of bij een autobedrijf in Nederland staan. Middels onze Lease Calculator maak je gemakkelijk een berekening voor het leasebedrag van jouw volgende zakelijke auto. Binnen één werkdag ontvang je een vrijblijvende offerte op maat. Je kan zelf bepalen hoe hoog het leasebedrag wordt door bijvoorbeeld te kiezen voor een extra aanbetaling, een langere (of kortere) looptijd wil, en of je het volledige aanschafbedrag wil financieren of slechts een gedeelte hiervan. Zo heb je zelf invloed op de leasetermijn. Dat noemen we transparant en flexibel leasen met Financial Lease.

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een auto koopt voor jouw onderneming en in vaste maandelijkse termijnen afbetaalt. Je weet elke maand precies waar je aan toe bent, geniet van onbeperkte kilometers én profiteert van fiscale voordelen zoals renteaftrek en btw-teruggaaf omdat je direct economisch eigenaar bent van het voertuig. Je hoeft de auto niet meer in te leveren en bepaalt zelf waar je de auto verzekert en hoeveel je uitgeeft aan het onderhoud. Het is mogelijk om tussentijds (boetevrij) extra in te lossen of de auto aan het einde van de overeenkomst in te ruilen.

★★★★★ Duizenden ondernemers gingen je al voor. Wij krijgen een gemiddelde beoordeling van 9.5/10 op Google Review en Feedback Company.

Equipment Lease

Equipment Lease is een vorm van financieren van bedrijfsmiddelen die jij nodig hebt voor jouw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan een graafmachine, bouwlift of zelfs een koffiemachine. Je gaat een financiering aan voor de aanschaf van het materiaal, en betaalt dit volgens de lease overeenkomst in termijnen terug aan de verstrekker van de financiering.

Als ondernemer wil je graag de beste oplossing voor jouw onderneming. Dat zit hem niet alleen in passend vervoer voor jouw bedrijf, maar ook in het optimaal benutten van de juiste bedrijfsmaterialen zodat jij jouw opdrachten kan uitvoeren. Het is bij FinancialLease.nl gelukkig ook mogelijk om jouw equipment te leasen middels een aantrekkelijke financiering.

Bereken nu de beste equipment leaseprijs middels onze Lease Calculator. Je weet vaak al binnen één dag wat je maandelijks kwijt bent aan een graafmachine, een bouwlift of hoogwerker. Net als bij Financial Lease ben je direct eigenaar van de bedrijfsmiddelen en betaal je de financiering volgens de leaseovereenkomst in termijnen af.