030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8:30-18:00 Za 10:00-17:00

Ford Fusion lease

De Fusion van Ford is in 2002 op de markt gebracht. Dit model kent een Europese versie en een Amerikaanse versie. De Europese Ford Fusion is een mini MPV, gebaseerd op de Ford Fiesta. De techniek en het onderstel van de Fiesta stonden centraal bij het ontwerpen van de Fusion, hoewel deze uiteindelijk langer en hoger werd. De Amerikaanse Ford Fusion is een volledig andere auto, die nauwelijks te vergelijken is met het model dat wij kennen. Sterker nog, de enige overeenkomst is de naam. Bent u op zoek naar een Europese Ford Fusion lease auto? Bekijk op deze pagina dan onze actuele voorraad.

Trefwoorden

U zocht op
Wis alle filters

Bouwjaar

Van:

Tot en met:

Kilometerstand

Van:

Tot en met:

Brandstof

Transmissie

Leasebedrag

Van:

Tot en met:

Overige filters

Wis alle filters
Bekijk de 1 deals die we voor je vonden!
 
  • Km stand
  • 37.500 km
  • Bouwjaar
  • mei 2014
  • Brandstof
  • Benzine
  • Transmissie
  • Automaat
LooptijdSlottermijnLease p/m
60 mnd€ 4500€ 414
48 mnd€ 4500€ 500
36 mnd€ 4500€ 642
€ 414

Fusion biedt dagelijks zekerheid

De Ford Fusion lease auto is een uitstekend model voor dagelijks gebruik. De auto is eenvoudig te bedienen, rijdt zeer comfortabel en biedt u bovendien een aantrekkelijke hoeveelheid ruimte. De meest voorkomende uitvoeringen van de Fusion zijn de Trend en de Futura, andere uitvoeringen zijn bijvoorbeeld de Luxury en de Ghia. In de loop der tijd kende de Fusion daarnaast nog een aantal tijdelijke uitvoeringen. Via FinancialLease.nl vindt u de gebruikte, jonge of nieuwe lease auto die bij u en uw onderneming past. Weet u niet waar u moet beginnen met zoeken? Vul links dan uw voorkeuren in: zo krijgt u alleen de lease auto’s te zien die volledig aan uw eisen voldoen.

Leasen in plaats van kopen

Een Ford Fusion leasen is een gunstig alternatief voor het kopen van een auto. Zo betaalt u bijvoorbeeld niet in één keer duizenden euro’s, maar spreidt u de kosten over meerdere maanden. Zo houdt u ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Daarnaast bent u tijdens het leasen economisch eigenaar van de auto, waardoor u in aanmerking komt voor verschillende belastingregelingen. Daarover leggen we u graag meer uit op onze website. Heeft u vragen over leasen, of over het huidige aanbod? Neem dan gerust contact met ons op.