030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8:30-18:00 Za 10:00-17:00

Sale & Leaseback bij Financiallease.nl

Fiscaaladvies 2017 donderdag 30 november 2017 om 09:42 uur
Ben jij een ondernemer en beschik je over een eigen (bedrijfs)auto? Wil je investeren in de onderneming om groei te realiseren? Dan is sale & leaseback iets voor jou! In dit blog vertellen we wat dit is en hoe het werkt.

Zo werkt het

De (bedrijfs)auto is eigendom van de zaak en staat als vermogen bijgeschreven op de balans van de onderneming. De auto heeft een bepaalde waarde, welke met de tijd afneemt. Dit betekent concreet dat het vermogen daardoor ook afneemt. Een andere optie is de mogelijkheid om het geld dat in de auto ‘verstopt’ zit direct terug in de onderneming te investeren, bijvoorbeeld om dit aan te wenden voor bedrijfsmiddelen of het financieren van groei. De extra omzet die je op die wijze kunt genereren (rentabiliteit), is meestal hoger dan de rente die je betaalt op de lease van een auto. Met sale & leaseback via Financial Lease kan dit!

Je sluit een lease af voor de (bedrijfs)auto waarin je nu rijdt waardoor je liquide middelen genereert voor de onderneming. Dit betekent dat jij groei kunt realiseren voor de onderneming, terwijl je niet inschikt in het wagenpark. 


Voordelen

Met Financial Lease ben je vanaf dag een economisch eigenaar van de bedrijfs(auto), waardoor je blijft profiteren van diverse fiscale voordelen: afschrijven, investeringsaftrek, renteaftrek en btw-teruggaaf. Tijdens het leasecontract blijf jij als ondernemer dus economisch eigenaar van de auto. Na afloop van het leasecontract ben je opnieuw volledig eigenaar (zowel economisch als juridisch) van de (bedrijfs)auto.


Voordelen van sale & leaseback met FinancialLease.nl

  • Snelle mogelijkheid om te investeren in de onderneming (liquide middelen beschikbaar)
  • Je behoudt jouw eigen (bedrijfs)auto, maar groeit in het vermogen
  • Je blijft economisch eigenaar van de (bedrijfs)auto
  • 100% leasing van de (bedrijfs)auto
  • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk
  • Vaste maandelijkse tarieven 
  • Je kunt de leasetermijn verlagen door gebruik van een slottermijn
  • Starter? Ook dan bieden wij jou sale & leaseback aan, met alle Financial Lease voordelen


Direct starten

Wil jij als ondernemer de waarde van jouw auto investeren in je onderneming? Onze lease adviseurs helpen je graag met onze sale & leaseback optie, neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, e-mail of WhatsApp.

Eerder bekeken artikelen