030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8:30-18:00 Za 10:00-17:00

De Dames van Hurkmans

Algemeen donderdag 8 maart 2018 om 09:09 uur
De Dames van Hurkmans is een echte autoboetiek voor en door vrouwen. Dit autobedrijf helpt vrouwen bij het uitzoeken van een passende personenauto of bedrijfsauto. De Dames van Hurkmans merken dat vrouwen naar andere aspecten van een auto kijken dan heren. Heren hebben het vaak over het vermogen, de cilinders en pk's. Terwijl dames meer luisteren naar hun gevoel en kijken naar de praktische aspecten zoals; de ruimte in een auto, de kleur en de aankleding

Benieuwd naar de auto’s uit de autoboetiek? Bekijk de Financial Lease voorraad onderaan de pagina!De Dames van Hurkmans vertellen het concept in deze video.


Meest vrouwvriendelijke garage

Omdat vrouwen bij het aanschaffen van een auto op andere dingen letten dan heren, zitten zij niet te wachten op verkooppraatjes over de capaciteit van de auto en het vermogen. In details treden over technische aspecten is een afknapper voor de meeste vrouwen. Zij willen dat er meer geluisterd wordt naar hun gevoel en daarom zijn de zusjes Janita en Mariëlle Hurkmans in 2016 een vrouwvriendelijke garage begonnen.


Dames kopen meer op gevoel

Past alles van de kinderen wel in mijn auto? Kan mijn moeder gemakkelijk meerijden? Is de auto veilig en kan ik de stijl van de bekleding uitkiezen? Allemaal aspecten waar vrouwen meer op letten dan heren. Janita Hurkmans, merkt dit tijdens de verkoop in de autoboetiek:


"Bij de verkoop van een auto hebben wij bijna nooit de motorkap open staan. Vrouwen zijn veel visueler ingesteld en letten op andere aspecten."


Daarbij hebben vrouwen, bij de Dames van Hurkmans, het idee dat er oprecht naar ze geluisterd wordt. Ze krijgen aandacht in 'vrouwentaal' en offertes op de basis van de aspecten welke zij belangrijk vinden. "Wanneer het gevoel van de auto niet goed is, weet ik ook zeker dat ik deze niet ga verkopen" vertelt Janita. "Dan gaan we op zoek naar andere mogelijkheden."


Financial Lease

Vind de ideale auto bij de Dames van Hurkmans via de onderstaande voorraad en selecteer gemakkelijk de kleur van de auto die bij jou past. In samenwerking met FinancialLease.nl is het mogelijk om een financial lease contract op maat af te sluiten voor elke onderneming. Binnen dit financial lease contract kun je gebruikmaken van vele fiscale voordelen


Aanbod de Dames van Hurkmans


Eerder bekeken artikelen