Bel ons Mail ons

Wat is een betere keuze, een auto kopen of een auto leasen?

Als ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een auto aan te schaffen. Zo kunt u uiteraard een auto kopen, hiervoor heeft u wel de middelen nodig om dit te kunnen. Mocht u deze middelen niet hebben kunt u gebruik maken van verschillende lease oplossingen zoals Financial Lease of Operationele Lease . Hieronder vindt u een overzicht van de voor- en nadelen van deze verschillende mogelijkheden.

 Financial Lease  Operationele Lease  Kopen
 Economisch eigenaar van de auto  
 Auto op de balans (fiscaal voordeel)
 Lage investering en behoud van liquiditeit
 Rente- en investeringsaftrek mogelijk
 Reparatie en Onderhoud 
 Onbeperkte Kilometrage  n.v.t.
 Voortijdig en kosteloos het contract beŽindigen  n.v.t.
 Transparant in afschrijving en rente
 Recht op terugvordering van BTW over aanschafprijs


Financial Lease, de meest flexibele oplossing

Financial Leasing biedt voor de meeste ondernemers een flexibele en transparante manier van een auto leasen. Bij Financial Lease wordt u direct economisch eigenaar van het voertuig. De bank blijft in deze contractperiode wel juridisch eigenaar. Aan het eind van de contractperiode wordt de auto in het geheel aan u overgedragen.

Extra voordelen van het FinanciŽle Leasen van een auto

U heeft bij Financial Lease de mogelijkheid om te variŽren in looptijd. Deze looptijd kan van minimaal 12 maanden tot maximaal 72 maanden ingezet worden. Dit betekent dat u binnen een periode van maximaal 6 jaar het leasebedrag moet inlossen.

Een ander voordeel van Financial Lease is dat u zelf het slottermijn kan bepalen. Dit geeft u als ondernemer de vrijheid om zelf te bepalen wat u aan het einde van het contract in ťťn keer inlost.

Voor extra informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 030 - 267 99 93.

Voordelen van Financial lease