030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8.30-18.00 Za 10.00-17.00

Financial Lease nu nog populairder.

Algemeen dinsdag 19 februari 2019 om 12:00 uur
FinancialLease.nl, de marktleider op het gebied van Financial Lease, heeft in 2018 een groei van 35% gerealiseerd ten opzichte van 2017. In dit bijzondere jaar hebben wij onze klanten zo goed mogelijk geadviseerd en geholpen met het vinden van hun ideale leaseauto. Dit heeft eind 2018 geresulteerd in de mijlpaal van meer dan 100 miljoen euro aan verstrekte leasesom in 1 jaar. Financial Lease is daarmee officieel populairder dan in 2017!

Ideaal voor de kleine- en middelgrote ondernemingen

Als specialist op het gebied van Financial Lease, onderscheiden wij ons voor de kleinere ondernemingen. Voor een wagenpark tot 15 voertuigen, is Financial Lease de allerbeste optie. Het is de meest flexibele leasevorm op de markt, is fiscaal aantrekkelijk en biedt een ruim aanbod aan jonge occasions. 

Kleine- en middelgrote ondernemingen willen flexibel zijn en prefereren eigen bezit van de auto, in tegenstelling tot operationele lease waarbij de auto in bezit is van de leasemaatschappij. Daarbij profiteren ondernemers onder andere van fiscale voordelen, geen kilometerbeperking en zijn ze direct economisch eigenaar van het voertuig. Dagelijks staat er een team van 55 getrainde Financial Lease adviseurs klaar om ondernemers op weg te helpen. 


Financial Lease in 2019 nog populairder

De populariteit van het product Financial Lease stijgt naar verwachting ook in 2019. Om deze groei te kunnen faciliteren maken wij ook in 2019 een grote stap richting verdere groei en professionalisering, vertelt commercieel directeur Jurriën van Dijk: “Met een nieuw kantoorpand, welke plek biedt voor totaal 120 medewerkers, zetten wij de groei gestaag door. Door continu te investeren in het team, IT, CRM, E-commerce, de API-infrastructuur en ons dealerkanaal kijken wij voortdurend vooruit en zijn we klaar voor de toekomst.” 


Ondernemers verder op weg helpen

Wij zetten ons ook in 2019 in om ondernemers in Nederland op weg te helpen met een auto die past bij hun bedrijfsvoering. Onze lease adviseurs denken mee en zorgen voor de beste leaseovereenkomst die past bij de specifieke situatie van de ondernemer. 


Benieuwd naar de beste Financial Lease oplossing voor jouw onderneming? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze lease adviseurs. We zijn te bereiken op 030 267 99 93 en adviseren je graag!

Eerder bekeken artikelen