030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m do 09.00-18.00 Vr 09.00-17.00 Za 10:00-17:00

Daihatsu Sirion lease

Zoekt u een stadsauto die compact is, maar ook een fijne uitstraling heeft? Kies dan voor de Daihatsu Sirion, die te leasen is via FinancialLease.nl. In Nederland was deze wagen eerder ook verkrijgbaar onder de vlag van Subaru (als de Subaru Justy). De eerste generatie van de Sirion deed weinig voor de Europeanen, omdat het design nog te ‘Japans’ was. Bij de tweede generatie hield Daihatsu meer rekening met de Europese markt en dat zorgde voor meer populariteit. Later volgde een uitbreiding van de beschikbare motoren en uiteindelijk kreeg de Sirion 2 nog een facelift in 2007.

Trefwoorden

U zocht op
Wis alle filters

Bouwjaar

Van:

Tot en met:

Kilometerstand

Van:

Tot en met:

Brandstof

Transmissie

Leasebedrag

Van:

Tot en met:

Overige filters

Bekijk de 0 deals die we voor je vonden!
Geen voertuigen gevonden voor uw zoekopdracht
Verwijder criteria om uw zoekopdracht te verbreden

voertuigtype: pw merk: Daihatsu model: SirionKeer hier terug naar de totale voorraad. Bekijk totale voorraad

Sirion 2 in diverse uitvoeringen

Het leveringsprogramma van de Sirion 2 (tweede generatie) was vrij beperkt. Het model was alleen beschikbaar als vijfdeurs en er waren drie uitvoeringen: Comfort, Prestige en Sport. De onderlinge verschillen tussen deze uitvoeringen is echter heel klein. Sinds 2013 verkoopt Daihatsu geen nieuwe auto’s meer in Europa, en sinds kort is het bedrijf volledig in handen van Toyota. Daihatsu biedt echter nog steeds de service en onderdelen aan de trouwe rijders in Nederland, waardoor ook het leasen van een Daihatsu Sirion aantrekkelijk blijft. Zeker als u kiest voor Financial Lease.

Vind een geschikte lease auto op FinancialLease.nl

Op deze pagina kiest u de Daihatsu Sirion lease auto die bij u past. U ziet bij iedere auto direct staan wat het kost om deze te leasen. Financial Lease biedt voordeel, zowel voor startende als ervaren ondernemers. De aanschafwaarde in één keer betalen is niet nodig: u betaalt maandelijks een vast bedrag, gedurende de looptijd van het contract. Hierdoor houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Bovendien bent u in deze periode economisch eigenaar van de auto, waardoor u profiteert van diverse belastingvoordelen. Heeft u vragen, of behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze lease professionals.