COVID-19 UPDATE: Auto verkoop blijft mogelijk voor zakelijke klanten

Auto verkoop blijft mogelijk voor zakelijke klanten

De zakelijke autoverkoop gaat door! Het bezoek aan de showrooms bij autobedrijven wordt tot en met 1 maart 2021 beperkt, maar deze blijft wel beschikbaar voor de zakelijke dienstverlening. Dit betekent dat jij als ondernemer op afspraak een auto kunt bezichtigen of een proefrit kunt maken. Ook de aflevering van jouw auto is nog steeds mogelijk.

Online oriëntatie voor zakelijke auto

Nu het bezoeken van de showrooms alleen op afspraak kan, is het online vinden van de juiste zakelijke auto belangrijker dan ooit. Vind op FinancialLease.nl jouw nieuwe auto of occasion en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen jou bij het inplannen van een proefrit én de aflevering van de auto.

FinancialLease.nl, dé online auto showroom

FinancialLease.nl is dé zakelijke online showroom. Heb je een auto gevonden die bij jouw onderneming past? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Dit geldt voor zowel de personen- als bedrijfsauto’s op onze website, maar ook voor auto’s die niet in onze online showroom staan. Gebruik hiervoor de calculator.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste auto? Neem dan contact met ons op via 030 267 99 93, onze Lease Adviseurs staan je graag te woord.