0

Welke bedrijfsauto's past bij jouw onderneming?

Ben jij op zoek naar een nieuwe bedrijfsauto? Maar weet je nog niet welke het beste bij de onderneming past? Wij helpen je graag op weg door de meest geleasde bedrijfswagens op een rij te zetten.

Bedrijfsauto schema

 

Volkswagen Caddy de bestelauto

De Volkswagen Caddy is binnen het segment bestelauto een veel geleased voertuig. Deze auto is met zijn 3,2 m3 laadvolume een goede keuze voor beroepen waarbij men enkel klein materiaal vervoert. Voordelen van deze auto zijn het gewicht en de leaseprijs. Nadelen zitten voornamelijk in de laadruimte. Deze is groter dan een personenauto, maar wel kleiner vergeleken met andere bedrijfswagens.

 

Ford Transit de bestelbus

De Ford Transit is een volledig uitgeruste bedrijfswagen en van vele gemakken voorzien. Het laadvolume van deze auto is gemiddeld, waardoor de auto binnen verschillende sectoren kan worden ingezet. Een zeer gangbaar model voor een ondernemer met redelijk veel materiaal.

 

Mercedes-Benz Sprinter de grote bestelbus

De Mercedes-benz Sprinter is een ruime bestelbus. Heb je veel materiaal mee onderweg en werk je veel in de buitendienst? Dan is de sprinter ideaal. Met zijn 7,4 m3 laadvolume is dit een grote bus met vele mogelijkheden. Ideaal voor koeriersdiensten!

 

Heb je interesse gekregen in een van deze modellen? Of wil je liever uitgebreid zoeken? Bekijk dan hier het aanbod.

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.