0

De Volkswagen Transporter T5 en T6 variant

De Volkswagen Transporter voert al jarenlang de ranglijsten aan op het gebied van meest geleaste bedrijfsauto’s. Deze bus staat als oerdegelijk trekpaard bekend en is daarmee zeer geschikt voor zware klussen. Het is niet zomaar de meest gekozen bedrijfsauto onder ondernemers. Wat maakt deze bestelbus zo bijzonder?

De Volkswagen Transporter

De VW Transporter wordt veel geleasd door ondernemers in onder andere de volgende segmenten:

  • Bouw
  • Constructie
  • Techniek
  • Aannemerij
  • Loodgieterij


Je least de Volkswagen Transporter al vanaf €139,- per maand.

De afmetingen van de Volkswagen Transporter zijn voor de meeste ondernemers ideaal. Voor een relatief laag bedrag kun je veel Volkswagen Transporter leasen! Veel ondernemers kiezen voor Duitse degelijkheid, waar deze bestelbus zeker aan voldoet. De VW Transporter bestelbussen zijn gemaakt met kwaliteit en degelijkheid in het achterhoofd.

Modellen

Van de Volkswagen Transporter zijn meerdere modellen op de markt. Het nieuwste model is de T6. Dit is dan ook de zesde generatie van deze bestelbus. De eerste editie is inmiddels al 70 jaar geleden gelanceerd. De T6 verschilt overigens in bijna alle opzichten van haar voorganger, maar het valt pas op als je de T6 naast de T5 zet. Dan zie je pas de echte verschillen in het lijnenspel, de afwerking en de kwaliteit. Waar de kwaliteit van de T5 al goed was, gaat de T6 net nog even een stapje verder.

Ook op het gebied van zuinigheid doet de Transporter het goed. De VW Transporter T6 is te leasen met verschillende motoren, waarbij zuinigheid de overeenkomende factor is. De nieuwe motoren zijn niet alleen zuinig, maar ook nog eens heel stil. Ideaal als je veel onderweg bent, waardoor je ook gemakkelijker handsfree kan telefoneren zonder dat je last hebt van het geluid van de motor. 

Afmetingen Volkswagen Transporter

Een VW Transporter leasen kan in verschillende afmetingen. Zowel de vorige als meest recente generatie van deze bestelbus (de meest voorkomende leasemodellen) zijn zowel verlengd als verhoogd te verkrijgen.

Qua wielbasis onderscheiden we twee verschillende varianten: 3000 mm en 3400 mm (de verlengde variant). Hiervan bedraagt de lengte van de laadruimte respectievelijk 2570 mm en 2970 mm. De inhoud van de laadruimte varieert per model en bedraagt:

  • L1/H1: 6,13 m³
  • L2/H1: 7,09 m³
  • L1/H2: 7,07 m³
  • L2/H2: 8,17 m³
  • L2/H3: 9,75 m³


Deze modellen zijn uiteraard ook te verkrijgen met een dubbele cabine.

Review van de Volkswagen Transporter

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van deze bestelbus? Wij hebben de Volkswagen Transporter voor jou getest! Bekijk de review van de Volkswagen Transporter direct! 

Lease offerte aanvragen

Heb je een VW Transporter gezien die kan dienen als ondersteuning bij jouw werkzaamheden? Of heb je andere vragen over financial lease? Neem dan gerust contact met ons op voor het aanvragen van een lease offerte op maat.

Wil je graag een Volkswagen Transporter leasen en het rijden zelf ervaren? Bekijk dan ons aanbod vanaf €139.- per maand

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.