0

Volkswagen parkeerkosten

Volkswagen rijders betalen vanaf nu nooit meer te veel voor parkeren. Door de samenwerking met Parkmobile biedt de ‘Mijn Volkswagen app’ namelijk niet alleen alle bekende voordelen van de Parkmobile app, maar ook een unieke feature: de betaling stopt automatisch bij het verlaten van de parkeerplek.

Volkswagen rijders die de nieuwe parkeerfunctie van de ‘Mijn Volkswagen app’ gebruiken, krijgen automatisch een melding op hun smartphone wanneer ze voor een parkeerplek moeten betalen. Deze notificaties zijn eenvoudig uit te schakelen voor gebieden waarvoor de berijder een vergunning heeft, of bij parkeren op eigen terrein. De betaling voor de parkeeractie stopt automatisch wanneer de auto weer wegrijdt of als de maximale parkeerduur is verlopen. De app biedt niet alleen optimaal parkeergemak, maar voorkomt ook te hoge parkeerkosten omdat gebruikers, vanwege de automatische afmeldfunctie nooit meer kunnen vergeten een parkeersessie stop te zetten.

Handige samenwerking

Iedereen herkent het wel: Je vraagt je af of de auto wel op slot zit? Of de handrem er wel op staat en waar je nou ook al weer geparkeerd stond op die massa parkeerplaats? Dit is nu eindelijk verleden tijd (voor Volkswagen rijders dan). Door de samenwerking met Parkmobile kun je bijvoorbeeld zien waar de auto geparkeerd staat en of de portieren zijn afgesloten. Ook geeft de app onderhoudsmeldingen, een ritregistratie en zijn bijvoorbeeld de banden- en accuspanning, verlichting en remmen te controleren. De Mijn Volkswagen app waarschuwt als de auto (ongewenst) in beweging komt of als de portieren niet zijn vergrendeld. Bij pech kan via de app telefonisch contact worden opgenomen met de Volkswagen Mobiliteitsservice en kan de locatie automatisch worden gedeeld. Bovendien wordt een statusrapport van de auto gestuurd, zodat op afstand al een diagnose kan worden gesteld.

Parkmobile

Parkmobile is de meest gebruikte parkeerapp van Nederland. Parkmobile-gebruikers betalen parkeergeld in meer dan 170 steden in Nederland en België via de app, bellen of sms. Betaling geschiedt via creditcard of automatische incasso op basis van één overzichtelijke maandelijkse factuur. Met Parkmobile heeft de automobilist de parkeermeter altijd op zak en kleingeld of bankpas zijn niet meer nodig.

De nieuwe parkeerfeature van de Mijn Volkswagen app en Parkmobile is geschikt voor straat parkeren en is nu beschikbaar. Meer informatie over de Mijn Volkswagen app en het toevoegen van de nieuwe parkeerfunctie voor bestaande gebruikers van de app is beschikbaar op http://www.volkswagen.nl/mijnvolkswagen.

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.