0

Nieuwe volkswagen polo

Eén van de meest bekende modellen van Volkswagen is de Volkswagen Polo. Inmiddels is dit model aan alweer de zesde generatie toe en is de auto voorzien van de laatste innovaties. Standaard is de Polo zeer luxe uitgerust en natuurlijk ontbreken ook de nieuwste opties niet. Daarmee is de Polo een zeer populaire auto.

De geschiedenis van de Volkswagen Polo

In 1975 kwam de eerste Volkswagen Polo op de markt. Destijds was dit het kleinste model van Volkswagen. De Volkswagen Polo kon je destijds zien als de goedkope versie van de Audi 50. De enige verschillen tussen deze twee wagens waren destijds het logo en het uitrustingsniveau. De Audi 50 werd al snel uit productie genomen, al heeft Audi nog wel een soortgelijk model op de markt gebracht: de Audi A2. Deze worden inmiddels niet meer gemaakt. De Polo bleek veel populairder dan de Audi A2. Door de jaren heen is de Volkswagen Polo meerdere keren voorzien van een upgrade. Waar sommige upgrades niet meer waren dan wat uiterlijke wijzigingen, is het model ook een paar keer volledig gewijzigd. Deze grote wijzigingen worden ook wel "generaties" genoemd. Inmiddels is de Polo bezig aan de zesde generatie.

De zesde generatie Polo

De innovaties op autogebied volgen elkaar snel op. Een belangrijk innovatiepunt is veiligheid. Het is dan ook niet voor niets dat de Polo 5 sterren behaald heeft in de testen van euro NCAP, de maximaal haalbare score. Hierbij wordt voornamelijk gelet op de veiligheid van de bestuurder, eventuele passagiers, kinderen en voetgangers. Niet alleen Euro NCAP beoordeelt de Polo goed, dat doen ook de Polo rijders. Een groot aantal eigenaren van een Polo heeft de auto beoordeeld op punten die voor hen belangrijk zijn, en daar kwam een hoge 8,6 uit. Eén van de grote voordelen voor ondernemers is dat de Connect modellen van de Polo beschikken over App-Connect, waarmee je apps op je telefoon bedient via het infotainmentsysteem. Dat is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook nog eens veilig. De Polo was de eerste auto in Europa die over dit innovatieve systeem beschikte.

De Polo leasen

In onze voorraad hebben we meer dan duizend Polo's die je kunt leasen met financial lease. We hebben zowel nieuwe auto’s als occasions op voorraad. Wil jij graag een Polo leasen? Bekijk dan onze uitgebreide voorraad. Als je vragen hebt over een specifieke auto of over financial lease, neem dan contact met ons op.

  

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.