0

De BMW 3 Serie

De BMW 3 Serie is al sinds 1975 op de markt en behoort tot de meest populaire personenauto’s onder ondernemers. Van dit model zijn meerdere varianten te leasen, die we verder uitlichten.

De BMW 3 Serie

In 1975 werd de BMW 3 Serie door de Duitse autobouwer op de markt gebracht. Een verstandige zet, gezien het succes van deze auto. Het model staat zelfs in de top 5 van meest geleaste personenauto’s onder startende ondernemers! Dit model combineert sportiviteit met rijplezier en comfort. BMW heeft ook geïnvesteerd in het zuiniger maken van de 3 Serie, waardoor je meer kilometers met een volle tank kunt rijden. De BMW 3 Serie is te krijgen in verschillende uitvoeringen. Voor ondernemers is deze auto zeer geschikt vanwege het sportieve design en de krachtige, zuinige motoren.

BMW 3 Serie Sedan

De Sedan is een sportieve auto die alweer aan de zesde generatie toe is. De Sedan wordt aangedreven door krachtige benzine- of dieselmotoren waarvan de meeste uitgerust zijn met BMW EfficientDynamics technologie. Deze techniek zorgt voor minder verbruik en dus een zuinigere rijstijl. Als je op zoek bent naar een krachtige, sportieve en zuinige auto, kan de Sedan een goede keuze zijn. De Sedan lease je al vanaf €206,- per maand.

BMW 3 Serie Touring

De Touring is de stationuitvoering van deze auto. Hiermee beschik je over meer bagageruimte, maar lever je zeker niet in op sportiviteit. Ook bij dit model heeft BMW gekozen voor BMW EfficientDynamics. Afhankelijk van de motor kun je tot wel 1200 kilometer rijden op een volle tank. Je least deze sportieve stationwagen al vanaf €172,- per maand.

BMW 3 Serie Gran Turismo (GT)

De Gran Turismo (GT) is een sportieve coupé met een elegant en sportief design. De dynamiek tussen ruimte en comfort maakt de auto compleet. Met deze coupé kies je voor een sportief, dynamisch en comfortabel voertuig. Deze auto is te leasen vanaf €278,- per maand.

Lease de BMW 3 Serie

Heb je interesse in de deze auto met financial lease? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag met je aanvraag. Heb je een auto gevonden die niet in onze voorraad staat? Ook dan is het mogelijk om de auto te leasen. Gebruik dan de lease calculator om jouw leasetarief te berekenen.

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.