0

top 250 groeibedrijven

De jonge onderneming FinancialLease.nl groeit snel. Waar het bedrijf 7 jaar geleden aan de keukentafel begon, zijn zij van 3 collega’s uitgegroeid naar inmiddels 50 man personeel! En dat is niet de enige groei die de organisatie doormaakt. De grote successen heeft FinancialLease.nl op een speciale manier mogen vieren. Zij hebben dit jaar namelijk de: NLGroeit Top 250 Groeibedrijven van 2018 behaald!

Al onze stakeholders staan centraal


“Het zijn de ondernemers en hun onderneming, waar wij iedere dag ons bed voor uit komen. Zeker als leasebedrijf vinden wij deze persoonlijke aanpak ontzettend belangrijk.” Geeft Jurriën van Dijk (commercieel directeur) van FinancialLease.nl aan. “Bij ons staan relevantie en meedenkendheid dan ook centraal. Wij zijn altijd gericht op verbetering, blijven kritisch op de onderneming en zijn nooit tevreden. We willen blijven excelleren en onze relevantie voor alle stakeholders, van ondernemer tot collega, behouden. Door verandering te omarmen, blijven we onszelf uitdagen. Dat wij met deze doelstelling, een lijst als deze mogen behalen, is een grote eer.” 

Instanties slaan de handen ineen om verdere groei mogelijk te maken

De NLGroeit Top 250 Groeibedrijven is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel. Deze lijst werd in 2017 tot leven geroepen, om de Top 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland eer aan te doen en verdere groei mogelijk te maken. De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp dashboard van het ECE en RSM. Gezamenlijk hebben de 250 bedrijven op deze lijst meer dan 32.000 banen gecreëerd. FinancialLease.nl is dan ook trots, om onderdeel te mogen zijn van deze prestigieuze Top 250.

Op naar de top 10!

In maart 2019, zal er wederom een nieuwe Top 250 Groeibedrijven opgesteld worden. De toekomstplannen van FinancialLease.nl liegen er niet om. Jurriën van Dijk (commercieel directeur): “Wij zien ongelooflijk veel mogelijkheden tot groei. Maar wat voor ons het meest belangrijk blijft, is dat al onze stakeholders blij zijn. Alleen dan kunnen we blijven groeien. Van ondernemer, tot ondernemer. Met die gedachte, zetten wij ons in voor een top 10 positie.”

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.