0

Top5 personenauto's voor ondernemers

Het leasen van een personenauto met financial lease wordt steeds vaker gedaan door startende ondernemers en freelancers. Logisch ook: leasen is een goede manier om de kosten onder controle te houden. Zeker in de beginfase van een onderneming is dit belangrijk. Slimme ondernemers doen geen grote investeringen in een personenauto, maar kiezen ervoor om deze te leasen.

Waarom startende ondernemers leasen

Financial lease heeft verschillende voordelen voor startende ondernemers en freelancers. De fiscale voordelen bestaan onder meer uit investeringsaftrek en renteaftrek. Leasen zorgt er tevens voor dat er niet in één keer een grote investering gedaan hoeft te worden. Een beginnend bedrijf kan vaak de cashflow goed gebruiken. Daarnaast geldt er geen kilometerbeperking voor financial lease, wat bij andere leasemogelijkheden wel is. Slimme startende ondernemers maken daarom de keuze voor financial lease

De populairste personenauto’s om te leasen

De meest populaire personenauto’s die door startende ondernemers geleased worden, zijn gebouwd door de merken Volkswagen, Audi, Mercedes en BMW. Dit zijn merken die bekend staan om hun kwaliteit en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Het lijkt dus te kloppen dat Duitse auto’s van geweldige kwaliteit zijn. We hebben een top 5 gemaakt van de meest populaire personenauto’s voor startende ondernemers:

5. BMW 3 Serie

Op nummer 5 staat de BMW 3 Serie. Deze auto is ideaal voor zakelijke gebruikers. Belangrijke punten waarom ondernemers voor de BMW 3 Serie kiezen zijn onder andere de goede wegligging en het sportieve design. Van de BMW 3 Serie hebben we verschillende variaties in onze voorraad:


Past deze auto bij jouw startende onderneming? Bekijk de BMW 3 Serie dan in onze voorraad. Dit model is al te leasen vanaf €175,- per maand!

4. Mercedes Benz A-Klasse

Het merk Mercedes Benz kan uiteraard niet ontbreken in onze top 5. De A-Klasse staat op een nette 4e plek. De Mercedes A-klasse is de kleinste Mercedes. De auto beschikt uiteraard nog steeds over meer dan voldoende ruimte en comfort. Bij FinancialLease.nl hebben we verschillende modellen van de A-Klasse op voorraad staan. Je kunt de A-Klasse al rijden vanaf €199,- per maand.

3. Audi A3

Op de derde plaats staat de Audi A3. Eerder schreven we al een artikel over de Audi A3, waarin we dit model benoemde tot ideale ondernemersauto. Het is dus niet vreemd dat dit model zo hoog in de lijst terecht komt. Slimme ondernemers gaan voor een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Dat maak je met de Audi A3 een uitstekende keuze: je kunt deze auto al leasen vanaf €155,- per maand. Heb jij interesse in deze auto? Bekijk dan snel onze complete Audi A3 voorraad!

2. Volkswagen Polo

De tweede plaats op de lijst is voor de Volkswagen Polo. Begrijpelijk ook: de Volkswagen Polo is, zeker als occasion, goedkoop te rijden. Je leaset een Volkswagen Polo al vanaf €93,- per maand!

1. Volkswagen Golf

De populairste personenauto voor startende ondernemers is de Volkswagen Golf. Deze auto is al sinds 1974 op de markt, en behoort nog steeds ieder jaar tot de meest verkochte en geleasede auto’s. De Volkswagen Golf staat bekend om een geweldige prijs/kwaliteitverhouding. Je rijdt deze auto al vanaf €125,- per maand. Wil je liever een compleet nieuwe auto leasen? Dat kan ook! We hebben een nieuwe Volkswagen Golf al vanaf €345,- per maand in ons assortiment. Uiteraard ben je goedkoper uit als je voor een occasion gaat.

Welke auto ga jij leasen?

Weet jij al in welke auto je graag een proefrit zou willen maken? Neem dan contact met ons op, zodat zij je kunnen begeleiden bij het volledige leaseproces. Zeker als je voor het eerst gaat leasen, heb je waarschijnlijk nog veel vragen. Stel alle vragen via 030-2679993. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor je klaar!

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.