0

De top5 bedrijfsauto's voor ondernemers

Een bedrijfsauto leasen wordt door veel startende ondernemers gedaan. Zeker ondernemers in de bouwsector en de pakketbezorging hebben een bedrijfsauto nodig voor hun werkzaamheden. Met name bestelbussen en bestelauto’s zijn populaire bedrijfsauto’s om te leasen. 

De populairste bedrijfsauto’s om te leasen

De top 5 populairste bedrijfsauto’s onder startende ondernemers zijn stuk voor stuk Duitse merken, net als bij de populairste personenauto’s onder starters. In de volksmond wordt gesproken over de hoge prijs/kwaliteitverhouding van Duitse automerken, dat lijkt dus helemaal te kloppen. We hebben een top 5 gemaakt van de bedrijfsauto’s die het meest door startende ondernemers geleased worden: 

5. Opel Vivaro

De top 5 van populairste bedrijfswagens onder startende ondernemers wordt afgesloten door de Opel Vivaro. De Vivaro wordt vaak geleased door klusjesmannen, bouwvakkers en andere startende ondernemers die veel ruimte nodig hebben in hun auto. Volgens Opel zijn hun bedrijfswagens speciaal ontwikkeld voor hardwerkend Nederland, en daarmee is de Vivaro dan ook een goede bedrijfswagen voor veel ondernemers. Bij FinancialLease.nl vind je de Opel Vivaro al vanaf €115,- p/m.

4. Mercedes-Benz Sprinter

Eén van de populairste bedrijfsauto’s van Mercedes is de Mercedes-Benz Sprinter. Niet alleen heeft deze bedrijfsauto veel ruimte aan boord, het is ook een efficiënt vervoermiddel. Het is tevens de enige grote bestelbus in de top 5. De Sprinter wordt dan ook veel geleased door pakketdiensten en koeriers. De Mercedes Sprinter is al ruim 20 jaar op de markt. Je leaset de Sprinter al vanaf €169,- p/m.

3. Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is net iets populairder dan de Sprinter. Deze bestelbus zien we zowel bij ondernemers in de bouw als bij pakketdiensten veel geleased worden. De Mercedes Vito is iets goedkoper dan de Sprinter en dus ideaal voor startende ondernemers. Je rijdt de Mercedes-Benz Vito al vanaf €130,- p/m.

2. Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is zeer geschikt voor het vervoeren van klein materiaal, en daarmee de enige bestelauto in de top 5. Dankzij de geweldige prijs/kwaliteitverhouding en een bewezen hoge restwaarde is de Volkswagen Caddy een zeer populaire bedrijfsauto onder startende ondernemers. De Caddy is al te leasen vanaf €103,- p/m.

1. Volkswagen Transporter

Op de eerste plaats treffen we de Volkswagen Transporter aan, misschien wel dé definitie van een bedrijfsauto. Deze bestelbus is er op gemaakt om materialen te vervoeren en ondernemers te ondersteunen tijdens hun werkzaamheden. Duitse degelijkheid en een vanafprijs van €136,- maken dit de meest populaire bedrijfsauto onder startende ondernemers. 

Welke bedrijfsauto ga jij leasen?

Weet jij al welke bedrijfsauto je graag voor je startende bedrijf in zou willen zetten? Neem dan contact met ons op. We begeleiden je dan tijdens het volledige leaseproces. Als je voor het eerst gaat leasen, heb je waarschijnlijk nog veel vragen. Deze beantwoorden wij graag via 030-2679993. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor je klaar!

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.