0

Occasion lease met Financial Lease

Heb jij een mooie occasion gezien die geschikt is voor jouw onderneming? Schaf deze dan aan door middel van financial lease. Hierdoor hoef je de investering niet in een keer te betalen en blijft het werkkapitaal beschikbaar om te ondernemen. Je betaalt dit bedrag dan in vooraf vastgestelde maandelijkse termijnen terug.

Waarom een occasion leasen?

Een occasion leasen doe je met financial lease. Dit is de bekendste vorm van leasen, naast operational lease en shortlease. Het verschil tussen financial lease en de overige twee leasevormen is dat je direct economisch eigenaar van de auto bent. Hierdoor kom je meteen in aanmerking voor aantrekkelijke fiscale voordelen, zoals het terugvorderen van de btw. Ook zit je niet aan beperkingen vast, zoals een maximaal aantal kilometers dat je per jaar mag rijden. En ook belangrijk: occasions zijn gebruikte auto’s en hebben dus een lagere aanschafprijs waardoor de maandbedragen lager zijn.

Financial lease - wat is dat?

Het leasen van een occasion kan over het algemeen alleen met financial lease. Bij deze vorm van leasen wordt alleen het aanschafbedrag gefinancierd. Bij operational lease en shortlease (de andere mogelijkheden van leasen) is de auto eigendom van het leasebedrijf. De leasemaatschappij is in dat geval verantwoordelijk voor het onderhoud van de occasion.

Bij financial lease ben je eigenaar van de auto en zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. Dit is dan ook de meest transparante leasevorm. Financial lease is niets anders dan het financieren van de aanschaf van de auto, alle andere kosten (zoals verzekering en onderhoud), zijn hier niet bij inbegrepen. We bieden overigens wel de mogelijkheid om meteen een verzekering via ons af te sluiten.

Occasion lease offerte aanvragen

Heb je een occasion in onze voorraad gezien die je met financial lease wil aanschaffen? Of wil je een verzekering afsluiten? Neem dan zeker even contact op met één van onze adviseurs. Wij zijn zes dagen per week te bereiken via 030-2679993 of via het contactformulier.

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.