0

De nieuwe Bmw x2

Een bijzonder sportieve crossover, zo positioneert BMW de nieuwe BMW X2 in de markt. Het sportieve model richt zich op het jonge kopers publiek en is een coupé-gelijnde versie van de bestaande BMW X1. In maart 2018 verschijnt de X2 in de nederlandse showrooms. Wat zijn de verschillen tussen de nieuwe BMW X2 en de vertrouwde BMW X1? FinancalLease.nl analyseert de nieuwe bolide alvast.

 

Kun je niet wachten en wil je alvast een andere BMW leasen? Neem dan een kijkje in onze voorraad.

Vanaf maart 2018 is de BMW X2 leverbaar in Nederland en direct te leasen via FinancialLease.nl. De aanschafwaarde van de nieuwe BMW X2 is nog niet bekend gemaakt. Wij zijn benieuwd! 

BMW X2 is sportiever

Het design van de X2 is opvallend te noemen. De nieuwe SUV is gebaseerd op het design van zijn broer, de BMW X1. Een bijzonder detail om het sportieve DNA van de BMW X2 te benadrukken is het BMW logo op de C-stijl (direct naast de achterportieren), wel bekend van de eerdere modellen 2000 CS en 3.0 CSL. Naast dit detail zijn de nieuwe uitlaatpijpen 90mm in doorsnede (net zo groot al die van de X6M) en vormen de geaccentueerde zijskirts, elegante daklijn, vloeiende lijnen en slanke raampartij een moderne stijl.

Krachtige motor

De BMW X2 is iets korter en lager (3cm) dan de BMW X1. Ondanks het kleinere formaat, oogt de auto sportief en is hij voorzien van een compacte viercilinder turbo motor. Niet niks dus! De motor is leverbaar in drie varianten, waaronder twee diesel varianten en een benzine optie, oplopend van 190pk t/m 231 pk.

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.